Feszítővassal támadt egy szellem, Yvette Fieldingre. Mi lehet ennek az oka?
Elolvastam a sztorit és szellemek esetében sosem találkoztam ilyen kemény támadással.Egyszerűen elképesztő [link]
A 2002 óta futó brit reality, a Most Haunted egyik arca, Yvette Fielding durva sztorit mesélt az Expressnek.
Sok démonos történetet olvastam, de amikor támadtak mindíg a saját asztráltestükkel akartak támadást mérni, akár legyen az energiasugár, ami az aurájukból eredet vagy anyagi manifesztáció, de olyat még sosem olvastam, hogy gyílkos tárgyat: feszítővasat fogott volna egy démon emberre. Nagyon fel lett dühítve az interdimenzionális lény. Vajon miért? Nem nézik jó szemmel, hogy a realití sorozat leleplezi őket? Azt akarják, hogy ne higyjünk bennük?
Mindig fel kell dobni valami marhaságot, hogy ne halljon ki a sorozat.
De az is lehet, hogy azt hitte rá a szellem, hogy egy betörő.
citromost nyugi, ne dőlj be a csalijának! Egyetlen troll van ennél a kérdésnél és az maga a kérdező. Egyedülii képessége a provokáció, viszont emiatt sokkal veszélyesebb bármilyen más trollnál.
Mi itt elmondtuk a véleményünket, hogy szerintünk butaság az egész. Ha te tényleg hiszel egy olyan műsornak amiben konkrétan megjátszott események vannak, az a te problémád.
Csak ne akard ránk erőszakolni az általad igaznak vélt dolgokat. Köszi :)
Azért támadt feszítővassal, mert nem volt nála láncfűrész.
Releváns kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Részlet:
"Hirtelen sírva jött hozzám oda az egyik lány a másik csoportból, majd megfogta a karomat, és elhúzott a teraszig. Felvett egy hatalmas ágat, majd azt mondta, hogy amikor elsétált a terasz előtt lévő fa alatt, ez az ág pár centiméterrel mögé esett. Megnéztük az ágat, és teljesen olyan volt, mint amit láncfűrésszel hasítanak le a fáról, nem olyan, mint amit a szél vág le, ráadásul a szél egyáltalán nem is fújt."
Oka több feltétel egyidejű teljesülése:
1. ott volt Yvette;
2. ez zavarta az ott lévő szellemet;
3. a szellemet dühítette a zavarás;
4. a szellemnek volt fe
Bocsánat műszaki baleset...
4. a szellemnek volt feszítővasa;
5. dühét a feszítővas elhajításával vezette le.
"Mindig fel kell dobni valami marhaságot, hogy ne halljon ki a sorozat.
De az is lehet, hogy azt hitte rá a szellem, hogy egy betörő."
A sorozat megy vagy nem megy enélkül is. Sokkal ötletesebb lett volna, ha auralövedéket mondott volna, de nem hazudott, hanem a prózaibb materialista valóságot mondta. Na, kinek van igaza ?
még betörőt nem hallottam panaszkodni, hogy feszítővassal támadt rá egy szellem. Te tudsz ilyet?
"citromost nyugi, ne dőlj be a csalijának! Egyetlen troll van ennél a kérdésnél és az maga a kérdező. Egyedülii képessége a provokáció, viszont emiatt sokkal veszélyesebb bármilyen más trollnál. Mi itt elmondtuk a véleményünket, hogy szerintünk butaság az egész. "
Ne bátorítsd cirmosost, mert egy bitang agyatlan troll és ha ment volna neked a szövegértelmezés, tudnád, hogy nem a te vagy citrom trollkodására voltam, kíváncsi, hanem szakértőkre, tapasztalt látókéra, akik időnként jönnek fel ide, szóval még várok az első értelmes válaszra. Ugye nem baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!