Ha keresztény vagyok, bűn a Wicca vallásban hinni? Csak mert nagyon érdekel ez a természetvallás.
Na jó...
A vége butaság ....
Ha érdekelnek és olvasok az okkult tudományokról azonnal a pokolra jutok??
Ez butaság....
Az egész vallás egy nagy butaság, azt kéne valahogy felismerni. :D
De amúgy igen, a buta vallásod azt állítja amit írsz.
Csak azért tettem fel a kérdést, mi lenne ha hinnék benne?
Tudom nagyon idétlenül hangzik!
Ne hagyd, hogy mások döntsék el helyetted, h mit érzel bűnnek. Oké, megértem, h fontos a vallás, de minden vallás eredeti tanításait általában az évszázadok alatt eltorzították, emiatt sem érdemes hagyni, h dogmák által befolyásoljanak.
Szerintem Jézus nem ítélkezne a fölött, h érdekel a Wicca, talán még jó ötletnek is tartaná, hogy tág az érdeklődési köröd.
Ennél többet nem kell hozzáfűzni a témához. Ha ezek után is érdekel a Wicca, elfogadom, de akkor Te, kedves kérdező, minden vagy, csak nem keresztény. Továbbra is ajánlom figyelmedbe a könyvet, amit mondtam. #9-es vagyok.
Azt írtad hogy hiszel a természetvallásban.Ezt tévedés lenne szembe állítani a Teremtő Istenben való hittel. Miért?
Azért mert minden létezőt Ő teremtett tehát a téged körülvevő természetet is. Megteremtette és azóta is működteti így a természetvalláson keresztül a Teremtő Istent dicsőíted mert téged is Ő teremtett embernek aki öntudatára ébredt saját tudatának s így képes hálával gondolni a Teremtőhöz s imáiba foglalni a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!