Ha keresztény vagyok, bűn a Wicca vallásban hinni? Csak mert nagyon érdekel ez a természetvallás.
"Ha keresztény vagyok, bűn a Wicca vallásban hinni?"
- Nem bűn, hanem paradoxon. Ha keresztény vagy, nem hihetsz a Wicca vallásban, és fordítva.
Magyarázd meg a bűn fogalmát, mert ebben az esetben erre elég nehéz válaszolni.
A kereszténység bűnként kezeli a más istenekbe vetett hitet.
A wicca vallás álláspontját nem ismerem.
Világilag abban hiszel amiben akarsz.
Neked, mint egyének mi a véleményed? Ez bűn?
Hát....
Én ném tartom igazán bűnnek!
Én élet vitelnek látom az egészet igazából!
Nem ellentmondás, hanem bűn ! Benne van a bibliában. Gonosz, sötét aurájú entitások pont a negatív érzelmektől a gonoszságtól, másoknak való ártásától lesznek olyanok. Ha te ezt követed, elkárhozól.
Legjobb, ha hagyod az egészet a francba és ha a természet érdekel, belépsz egy környezetvédő polgári szervezetbe
Már bocs, de Isten kegyelméből szakítani az okkultizmussal, ez egy baromság. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a ketchup kegyelméből szakítottál a mustárral.
A Harry Potter pedig egy mese, 8-18 éveseknek. Az az igazán sötét, aki többet lát bele, mint ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!