Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Megoldás a szerelmi kötés?

Megoldás a szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
Ahogy nézegettem ezt az oldalt ledöbbent,hogy mennyi idiótaságot képes az ember kitalálni, és ami különösen bántja a szemem az a sok szerelmi kötéses kérdés. "hogyan kell megcsinálni?" "mikor kezd hatni?" Ledöbbent ez a sok önző ember, aki csak így képes párt találni magának. Nem is hiszek ezekben,de kíváncsivá tettetek. Hat a szerelmi kötés? Milyen történeteitek vannak ezzel kapcsolatban? A neten utánaolvasva csak figyelmeztetéseket dob ki. Nektek van valami személyes tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Írjátok már le légyszíves, mert kíváncsi vagyok rájuk.

2016. jún. 4. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem az. Nevetséges önzés kétségbeeséssel párosulva. Egyébként természetesen nem működik, csak le lehet vele húzni az egyébként is padlón lévő embereket.
2016. jún. 4. 19:18
 2/6 homo ludensz ***** válasza:
61%

Etikátlan mint az is aki elvállalja és annak is szegénységi bizonyítvány aki igényli.

Minden embernek van egy magánszférája amelybe senkinek nincs joga beleavatkozni semmilyen címen. Még az ezoterikában sem lényegtelen hogy ki vagy kik hisznek benne.

2016. jún. 4. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Nem hiszek az ilyen ezo cuccokban, de van a családban aki igen. És ő azt mondja, a szerelmi kötés ugyanolyan mintha megerőszakolnál valakit, mert rákényszeríted magad az akarata ellenére. Hát nem vonzana a dolog....
2016. jún. 5. 06:41
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

nem

ha tudnék sem csinálnék ilyet

2016. jún. 6. 00:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ledöbbent ez a sok önző ember, aki csak így képes párt találni magának."

A szerelmi kötés nem önzés,hanem kétségbeesés,félelem a magánytól, egyfajta fordított félelem elnyomás.Legtöbben nem meg,hanem vissza szeretnék kapni azt akit elvesztettek,és ehhez keresnek valamilyen megoldást. Bármilyet.

Engem ez az önzés szó ragadott meg most,mert ahogy elgondolkozom rajta,hát valójában épp az az önző ember,aki elhagyja a saját párját.Mert akit elhagytak mindezek után próbál a meglévő lehetőségekbe kapaszkodni,kétségbeesetten.

Máskülönben meg hogy a hitetlenek magabiztosságát leromboljam,már az Einstein-i kvantumfizikában is régóta ismert a kvantum együttállás fogalma.Igaz még csak részecskefizikában bizonyított a tény,hogy vannak olyan részecskék,amelyeknek van párjuk. Ha ezen részecskék egyikét "megmozgatjuk",akkor a részecskének a párja is ugyanúgy mozogni fog függetlenül attól,hogy milyen messze van a két részecske egymástól a térben.Akár fényévekre is egymástól.

Na ugyanerre a fizikára épül a kötés is,csak itt nem egy atomot,hanem egy konkrét személyt próbálnak párjukká tenni több kevesebb sikerrel.

Egyébként meg a technikai fejlődés ott tart,hogy például távirányított eszközöket,játékokat konkrétan agyhullámokkal is lehet már irányítani.Megvannak hozzá az eszközök.Fejlett országokbéli egyetemeken a tömegpszichózis,tömegkontroll és tudatalatti megnyilvánulásokat már évtizedek óta kutatják,és tudnak is róla sokmindent.A saját tudásodnak a tudatos tudata csak egy kis halovány töredéke. És te mire használod a maradék 98%-ot?

2016. jún. 6. 11:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Válaszodból arra következtetnék,hogy megbántottalak,ami nem állt szándékomban. Sajnálom,ha úgy érezted hogy ítélkezem mert nem azt akartam. Egyszerűen csak tényleg nem értem,és te nagyon szépen levezetted felfogom én hogy miért csinálnak sokan kötést,de én úgy vagyok vele hogy ha egyszer elhagynak,akkor az nem véletlen,és biztos csak annyi idő volt nekem a párommal. Mással sokkal boldogabb lehet,hiszen nem ok nélkül váltak szét az útjaink. És persze ebben mindenki máshogyan gondolkozik,és nem is arról beszélek amikor életük végéig együtt vannak,és boldogok hanem mikor megunja és újat keres magának a másik fél,mert sok ilyet is olvastam. Akkor a kötésnek nem volt értelme,és egy ember élete el lett rontva.
2016. jún. 6. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!