Milyen szertartást csináljak, hogy már ne szeressem?
Nagyon hülye vagyok valóban. De én szeretek hülye lenni, mert akkor élek igazán. Majd te is kerülsz ilyen helyzetbe, remélem, hogy minél hamarabb. Hatalmas lehet az egód, és nem tudom minek olvasol ilyesmit ha nem érdekel. És üzenem neked te a primitív nyelveden, hogy k...ra nem érdekel a süket dumád. Kérdeztelek? Nem akkor kusss!!!
A többieknek köszönöm szépen, akik segítettek, azóta boldog pár kapcsolatban élek.
Először úgy olvastam a kérdést, hogy "ne szeressen?", és akkor arra gondoltam, hogy mutass valami visszataszító, antipatikus dolgot, amitől majd kiszeret belőled, de az eredeti kérdésre is jó válasz lehet, hogy próbáld észrevenni a negatív tulajdonságait is, ne idealizáld őt. Itt nem kell messze menni, a közönyös, barátságtalan bánásmód is annak számít.
Próbáld meg úgy felfogni a párkapcsolatokat, hogy azok jóérzésű dolgok, arról szólnak, hogy -> valaki figyel rád, és valakivel jól érzed magad!
Ha valóban így lenne, akkor miért kellene hiányold azt, ami nem okoz örömet neked?
Nagyon sokan abban a tévhitben vannak benne, hogy aki hiányzik nekik, az örömet tudna nekik okozni. Pedig ez nem igaz. Pontosan azért hagy el az, azt ezt teszi, mert érzi magában, hogy nem képes örömet okozni. Ezzel a saját hiányosságát fejezi ki.
Erre kell ráébredni, nem pedig álomvilágban élni: Nem az a nagy "Ő", akiről álmodozol, és akit megálmodsz magadnak, hanem egyértelműen az, aki a valóság szintjén és képes nyújtani valamit. Ha erre figyelsz, akkor észreveszed, hogy kiért érdemes, és kiért nem:) (persze nem mondom, hogy mindenkinek könnyű ilyen embert találni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!