Aki valaha is paktumot kötött az alsó világgal minden esetben szolgálnia kell a másik oldalt?
Tudom hogy hihetetlen amit most írok .
Nem a következő életében kell szolgálnia , hanem mondjuk így , annak az negatív erőnek a szférájába kerül halála után automatikusan , amelyikkel paktumot kötött . Onnét csak akkor szabadul ha sokszorosan vissza fizette amit még az életében kapott .
11-es szerintem jót írt.
Nekem sajnos több ismerősömnek van démonokkal tapasztalta. Szolgálat helyett mást is kérhet (pl leszívja az energiádat - de lehet, h ezt kérés nélkül is megteszi.). Olyan is van, h elkezdenek neked segíteni, majd átveszik feletted az uralmat és nagyon csúnya halált halsz miután teljesen kihasználtak.
Alapvetően olyan paktumot szoktak kötni ami nekik százszor jobban megéri. Mint ahogy az üzleti életben is sokan nem a win-win-re mennek hanem a maximális nyereségre amit elérhetnek.
Van olyan is, h valaki felveszi a kapcsolatot egy démonnal és később tudatalatt trükközik be paktumba, anélkül, h ő tudna róla (csak később tudja meg).
Alapvetően amit tőlük kérnél azt önerőből vagy pozitív segítséggel is elérheted.
Pontosítsuk a kérdést!
Aki hisz ebben, az sem "az alsó világgal", hanem annak egy-egy tagjával köt paktumot. Az "alsó világ" szolgálatát ezen tag szolgálatával végzi.
Paktum = szerződés.
A szerződésben foglaltakat mindkét szerződő félnek be kell tartania, kivételt csupán az képez, hogy ki az okosabb, mert akkor ő át tudja verni a másikat.
Népmesék bizonyítják, hogy magát az Ördögöt is át lehet verni józan paraszti ésszel. Ekkor viszont az Ördöggel kötött paktum is szolgálhat jó érdekeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!