Igazából is létezik?
Szerintetek létezik igazi varázslat? Konkrét dologra gondolok nem szerelmi bűbáj stb maszlagra.
Pl.: eltűntetni, átalakítani, nagyítani dolgokat stb. stb. Szóval kézzel fogható, látható, bizonyítható módon.
Ebben mondjuk teljesen igazad van.
Az egyiptomiak egy nagyon érdekes nép volt, érdemes lenne olvasni róluk, nem csak a túlvilág, de a piramisok is egy örök kérdés nekem... nem tudom hallottál-e róluk, hogy valahogy úgy vannak tervezve és kivitelezve, amit a mai tudománnyal is nagyon nehezen hoztak volna össze. Meg igen, nem csak a túlvilág, de rengeteg rajz előkerült régről, amik elég érdekesek, hogy úgy mondjam.
Meg ha úgy nézzük a mai napig vannak furcsa emberek, csak manapság a hitetlenek világát éljük, és hülyének, kuruzslónak nézzük őket, holott nem biztos, hogy ez korrekt velük szemben.
És igen, minden népnél, minden vallásnál beszélnek a démonokról, szellemekről. A kérdés az, hogy ez úgymond kézzelfogható dolog, vagy a rossz, jó energiák, kisugárzások mindezek? Én is találkoztam elég sokszor olyan dologgal, amire azt mondtam, hogy szellem, mert másra nem tudtam gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!