Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Igazából is létezik?

Igazából is létezik?

Figyelt kérdés

Szerintetek létezik igazi varázslat? Konkrét dologra gondolok nem szerelmi bűbáj stb maszlagra.

Pl.: eltűntetni, átalakítani, nagyítani dolgokat stb. stb. Szóval kézzel fogható, látható, bizonyítható módon.

2016. ápr. 14. 09:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ebben mondjuk teljesen igazad van.

Az egyiptomiak egy nagyon érdekes nép volt, érdemes lenne olvasni róluk, nem csak a túlvilág, de a piramisok is egy örök kérdés nekem... nem tudom hallottál-e róluk, hogy valahogy úgy vannak tervezve és kivitelezve, amit a mai tudománnyal is nagyon nehezen hoztak volna össze. Meg igen, nem csak a túlvilág, de rengeteg rajz előkerült régről, amik elég érdekesek, hogy úgy mondjam.

Meg ha úgy nézzük a mai napig vannak furcsa emberek, csak manapság a hitetlenek világát éljük, és hülyének, kuruzslónak nézzük őket, holott nem biztos, hogy ez korrekt velük szemben.

És igen, minden népnél, minden vallásnál beszélnek a démonokról, szellemekről. A kérdés az, hogy ez úgymond kézzelfogható dolog, vagy a rossz, jó energiák, kisugárzások mindezek? Én is találkoztam elég sokszor olyan dologgal, amire azt mondtam, hogy szellem, mert másra nem tudtam gondolni.

2016. ápr. 14. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
van, de ha nincs is lessz.
2016. ápr. 14. 15:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik igazi varázslat. Az Orbán kormány például százmilliókat tüntet el egy pillanat alatt.
2016. máj. 27. 13:12
 14/15 anonim ***** válasza:
templom is van mégis leenzik a tudósok
2016. máj. 27. 14:03
 15/15 anonim válasza:
Igen! Létezik! De ezek nagyon haladó gyakorlatok,amihez rengeteg dologra van szükséged.Van egy két könyv amibe le vannak írva,hogy hogyan lehtséges a tárgyak teleportálása.Ha érdekel ez,tudok egy oldalt amiben a letöltések között vannak pdf könyvek és onnan tanulhatsz.A tudás az Egyiptomi Istenektől és Démonoktól is származik.(Egyébként a démon a jó,az angyal a rosz.)
2016. nov. 1. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!