Van itt olyan Sátánista, aki segítene nekem a válaszok megkeresésében egy egyedi probléma esetén?
Kerestem a fórumotokat, régen fent voltam rajta, de most nem akadtam rá, ezért kérdezek itt.
Szóval a helyzet a következő: 4 - 5 évvel ezelőtt csatlakoztam a vallásotokhoz gyerek fejjel, igazából vonzott az egész, de akkor még nem értettem igazán hogy miről is szól ez az egész. Aztán egyszerűen lemondtam az egészről, feledésbe merült hogy valaha is tag voltam. Most viszont ismét belefutottam a Spirits of Eriduba, és abszolút megnyert magának az egész életfelfogásotok, vonz is, de... A nácizmussal és zsidó utálattal egyszerűen nem tudok azonosulni, főleg hogy édesapám egyik legjobb barátja zsidó szPármazású, és ahogy rá és a kislányára nézek nem tudom őket gyűlölni(a felesége nem zsidó).
Hogy szerezhetnék útmutatást?
10
Tessék? Ugye nem kizárólag az izraeli állampolgárokat gondolod zsidónak? Ha igen, akkor nincs miről beszélünk. Nem a származásról van szó, hanem a vallásról, egy bizonyos rétegről. Ha csak minimális fogalmad is lenne arról, amihez hozzászólsz, ez nem lenne kérdés. Kérdésedre válaszolva életem lassan 40 éve alatt párszor már volt hozzájuk szerencsém, örülök kíváncsiságodnak. Válaszaim nem hozzád, hanem a kérdezőhöz szóltak; egy neked tetsző vagy szimpatikus vallást nem kell egy az egyben adaptálni, nem kötelező minden egyes betűjét követni, mert minden ember más. Remélem most már sikerül felfogni. Facepalm :)
Egyik válasz ugyan olyan mint a måsik.... Semilyen!
Egy a rasszizmus a keresztènyektol ered! 2 a såtånizmussal nem testet cserèlsz az rajtad múlik mennyire mèlyen åsol bele mert azt csak te tudhatod mennyire hiszel benne.... De mondok valamit! A jó nincs meg a rossz nèlkül és ez forditva is igaz! És hiddel léteznek szellemek dèmonok mennyország és pokol is... Az első kettőt saját bőrömön !
1
Szerinted,ha egy bérgyilkos lelő valakit,ki a bűnös? A bérgyilkos,vagy a megbízója?
Kedves kérdező!
Beavattad magad? Sátán biztos tudna segíteni neked
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!