Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5 egyedi csengőhang...

IPhone 5 egyedi csengőhang beállítás probléma? Nem tudom az iTunes -> Készülékemen -> Hangok mappájába tenni az . M4r fájlt.

Figyelt kérdés

Fél percesre vágva, fájltípus megváltoztatva, a fájl ikonja olyan, mint az iTunes ikonja, csengőhang-fájlnak írja. De nem engedi behúzni a hangok közé (meg máshova se). Azt írja ki, hogy az iPhone készülék nem tudja lejátszani a fájlt. Ezt miért csinálja? Van egy jó zene, amit évek óta használok csengőhangnak, azt mindig észreveszem, meg már megszoktam...

iPhone 5 iOS 8.3 verzió

iTunes 12.1.2.27 verzió

(Nem fogom jailbreakelni, szóval légyszi ne gyertek a Cydiával, köszönöm. És ne hülyézzetek le, egy hete sincs, hogy megvan a telefon, de ezzel kapcsolatban már az összes ismert tutorialt elolvastam/megnéztem, és mégse sikerül.)

2015. ápr. 26. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
A fájltípust hogy változtattad meg? Az iTunes-ben sem jelenik meg a csengőhangok között?
2015. ápr. 27. 19:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudtam iTunes-on belül AAC-t kreálni, így online konverterrel csináltam egy fél perces AAC-t, annak pedig simán átírtam a kiterjesztését m4r-re.

Bárhova húzhatom, mindenhol kiírja ezt a hibát, így sehol sincs benne. A telefon Beállítások részében sincs sehol.

2015. ápr. 27. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:

De ha az iTunes-ben sem szól, akkor valószínűleg mégsem az. Ha az lenne, akkor a letöltött, konvertált m4r-t be kell raknia a csengőhangok közé azonnal, ha "elindítod".

iTunes-ben a File/Create new version menüpontban nem lehet az AAC-t kiválasztani?

2015. ápr. 28. 01:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Szürke az az opció, kattinthatok rá ezerszer, nem csinál semmit sajnos.
2015. ápr. 28. 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mindent konvertál az iTunes - de hogy mi alapján válogat, azt sajnos nem tudom. Én a Music Converter Pro-t használom ilyenre, az eleve m4r-be alakítja a zenét. Mondjuk ez Mac-es program.
2015. ápr. 29. 08:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem win7-es gépen van az iTunes, de azért köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdésemmel. Hát, ha más nincs, hozzászokok valami gyári csengőhanghoz.
2015. ápr. 29. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem próbáltam, de nézd meg ezt:

[link]

2015. ápr. 30. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!