Szerelmi kötéssel vissza tudnám őt hozni az életembe? Vagy mi segítene?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó barátom, akit a saját hibámból elvesztettem. Már többször bocsánatot kértem, de csak menekül tőlem. Már a vonzás törvényét is bevetettem, de semmi. Tudom hogyvolt idő mikor többet érzett irántam, gondoltam hátha a szerelmi kötés beválik. Nagyon nagyon hiányzik, bűntudatom van a viselkedésem miatt, és teljesen kétségbe vagyok már esve.2016. ápr. 8. 18:37
2/9 anonim válasza:
A szerelmi kötés nem segít. Még akkor sem, ha vissza tudod vele kényszeríteni. Soha többé nem lesz olyan, mint volt. Ez egy olyan lehetőség, amit te magad dobtál el, és most vállalnod kell a felelősséget, a tapasztalatot, és fel kell fognod, hogy nem mindent lehet visszacsinálni. Ez például olyan helyzet.
4/9 death42 válasza:
Azt hittem már meghalt és visszaakarod hozni.
Semmilyen kötés nem segít rajtad se szerelmi, se kórházi. Lépj tovább.
5/9 anonim válasza:
Most jól értem, hogy úgy csinálnál szerelmi kötést, hogy te nem is akarsz vele kapcsolatot, de ő menjen vissza hozzád és legyen beléd szerelmes, csak hogy neked megmaradjon mint barát? Ez így egy picit etikátlannak tűnik, nem érzed?
6/9 anonim válasza:
Mi értelme az olyan szerelemnek ami ki van erőszakolva? Amúgy meg baromság a szerelmi kötés aki ebben hisz az egy bolond.
7/9 anonim válasza:
Felejsd el, és tanulj a hibádból. Ha úgy alakul, majd megbocsát, és visszakerül még valahogy az életedbe, ha meg nem, akkor nem. Ezt bízd rá szerintem, fogadd el, hogy nem mindent tudsz irányítani, más ember életét nem te döntöd el, hogy alakul, hanem az illető maga.
8/9 Fish1 válasza:
1.Tanulj a hibádból,
2.Vállald a felelősséget,
3.Ne erőszakold rá magad, mert ezzel az ellenkezőjét éred el,
4.Tartsd tiszteletben a döntését!
9/9 anonim válasza:
Mi az a szerelmi kötés...?
Ekkora baromságot :D Ha nem szeret, sose fog visszamenni hozzád. Miért lenne egy olyan emberrel akit nem szeret? Lépj tovább. Most fáj, de hidd el, elfogod őt felejteni. Nem dráma.. mindannyian veszítettünk már el valakit, és mégis itt vagyunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!