A Csomagküldős Mirella Szerelmi kötés csomagja Kinek használt?
Kérdező kérlek nézd meg figyelmesen a következő írásjelet: "."
Erről lenne szó: [link]
Nem kiabálok!
Nem kopok sehova!
Mindegy is a tortenetemet eletemet nm tudjàtok igy mondotok vélemény Rólam hàt tessék :)
Jaaah es ki mondta h a pàrom nm tud a kötésről ?!?
Edes istenem tàmadjatok :'D :'D
Én már elkezdtem nézni az új billentyűzetet a kérdezőnek.
Azt írod :
"A kötés meg csupán azért érdekel mert az en pàrommal pàr napja szakitottunk ... kis aprosàgom az egoja miatt ... szeret de fennt hordja az orràt es ha bele is pusztul az egoja nem engedi h bocsànatot kérjen! Hiaba akarom ezeket megbeszelni ... en csak ezt a hulyeséget akarom kikuszobolni! "
Ennyi erővel te is engedhetnél az egódból, nem? Te is rámondhatnád, hogy nem kell bocsánatot kérned, ha ez neked nem megy, szeretjük egymást, lépjünk tovább.
Azt is írod, a (volt?) párod is tud arról, hogy kötést akarsz. Ez gyakorlatilag ugyanaz, mint a fent leírtak, csak pénz és mágia nélkül. Te engedsz, de nem egóból, hanem a kötésre fogod.
Ha gyakoriak ezek a veszekedések, akkor a mágia felől megközelítve nektek nem kötés kell!!!, hisz szeretitek egymást, hanem valamiféle párkapcsolati harmonizáció.
De szerintem jobban jártok, ha párterápiára mentek, ott fel se merülhet a kérdés, hogy esetleg átverés, és csak rajtatok múlik a kapcsolat, nem azon, hogy működik-e a bármiféle mágia, amit alkalmazni szeretnél.
Na mi lett? Mirella hatott?
Vagy elfogytak a felkiáltó jelek?
Ha fószernek volt egy kis esze (meg)menekült a felkiáltó jelek elől.
Lehet Mirellánál kötött ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!