A Csomagküldős Mirella Szerelmi kötés csomagja Kinek használt?
Tényleg szörnyű az internetes kommunikációd minősége, de ez egy dolog, nem tudjuk, ki vagy, honnan jöttél, hány éves vagy.
Amit a látóról írtál, érdekes volt.
Én nem vagyok a szerelmi kötések ellen, de Mirellát nem ismerem. Viszont. Ha már pénzt áldozol erre, olyasvalakihez menj, aki előtte csinál egy elemzést, felméri, hogy konkrétan Neked mire van szükséged, és úgy alakítja a mágiát. És megnézi, egyáltalán van-e esély a sikerre, ha igen, mennyi. Nem lehet bárkit bárkivel kötni. És mindezt személyesen teszi! Egy-néhány e-mail ehhez kevés szerintem.
#8 [kérdező]
"...beleugatni a paraszt hozzászolásaikkal .."
Mivel ez egy nyílt, anonim portál, itt bárki felugathat paraszt kérdést és adhat paraszt választ.
Ha valaki paraszt kérdésre paraszt választ ad, akkor azért teszi, mert arra gondol, hogy a kérdező csak azt érti.
.
Kötés csomagban küldése nem kizárt, de az többnyire pulóver.
A kérőn kívüli személyt szerelemre kényszeríteni csomagban, ennek hite már a negatív IQ-tartományba esik.
.
Mirellának biztos használt, hiszen minnél többen hiszik állítását, ő annál jobban él.
LOL.
Senkinek.
tényleg elhiszed hogy a szerelmet lehet pénzért vásárolni?
"Làtom nem vagy valami ,,tanult" ... Akkor tudnàd mik a felkiàltó jelek jelentése !"
:'D
Támadni csak azt tudtok :)!!!
Mennyire rossz indulatúak az emberek!!
Hozzam bàrki bejön a munkahelyre (mert emberekkel kell dolgoznom nap mint nap!) ,de en akarmilyen baromsàgot kérdez nem igy vàlaszolok es nem hurrogom le!!
Mert o csak véleményt kér! Mégha nem is értek egyet vele elmondom a véleményen (nem tràgàr szavakkal -amikkel TI illettek engem- )! Senkivel nem BUNKÓZOM!
A jósról meg csak az igazat mondtam! Környékünön a ,,mondàsai/jövendölései bejönnek! De aki nem hisz benne, vagy ilyesmi ... addig még az ismerősöknek nem jott be amiket elore megmondott en sem hittem (kételkedtem)!
A kötés meg csupán azért érdekel mert az en pàrommal pàr napja szakitottunk ... kis aprosàgom az egoja miatt ... szeret de fennt hordja az orràt es ha bele is pusztul az egoja nem engedi h bocsànatot kérjen! Hiaba akarom ezeket megbeszelni ... en csak ezt a hulyeséget akarom kikuszobolni!
De itt mar ti baromnak/hulyenek meg még sorolhatnam mien jelzőkkel illettek!
Nem egy véleményen vagyunk .. elfogadtam h van aki hisz ezekben van aki nem!!
Ez a szive joga ... de nem kell 5-szor leirni valakinek h milyen hulye meg ien olyan vagyok eleg ha egyszer leirja a velemenyet! En elfogadom!
De nem kell oltani ...
Eddig nem tartottalak baromnak, most már igen.
Szóval te a párodat akarod "megkötni" És őt kérdezted már erről? Vagy annyiba nem nézed, hogy esetleg a saját akaratát tiszteletben tartsd? Csak a saját kis kényelmed a fontos mi?
Tudod inkább az jön le, hogy már rég szakítani akart veled és ez a kis ügy csak a végső pont volt. A szakító ok.
Te meg ráerőszakolnád magad. Köpj fel és állj alá, mert igazán egy semmi ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!