Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A sátánizmusnak mi a lényege,...

A sátánizmusnak mi a lényege, miért követik?

Figyelt kérdés
Homályos ismereteim vannak arról, hogy miért is gyűlölik jézust, és miért szeretik lucifert, lucifer szó jelentése fényhozó, de ő tulajdonképpen miért is volt jó? Jézus szeretet hirdetett, talán ezért átkozzák a sátánisták?

2016. márc. 25. 21:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
56%
A 90% lázadásból, és tudatlanságból. A maradék nem igazán gyűlöli Jézust, inkább az önmegváltást keresi. A 90% nincs tisztában azzal, hogy mi a sátán, és hogy valójában köze nincs Luciferhez.
2016. márc. 25. 21:52
 2/26 anonim ***** válasza:
52%
A katolikus egyház tett azért, hogy terjedjen a sátánizmus. A másik oldala, hogy a sátánizmus őszinte szemben a keresztény egyházzal.
2016. márc. 25. 21:59
 3/26 anonim ***** válasza:
34%
mert jó.
2016. márc. 25. 22:01
 4/26 anonim ***** válasza:
28%

Nem tartom magam sátánistának, mert mindig lusta voltam mélyen utánanézni és tuti nincs vallás, ami teljesen illik rám, de alapból szimpatizálok a spirituális sátánizmussal. Mivel a saját gondolkodásomhoz hasonló dolog a veleje az alapján, amit tudok róla.

Én nem gyűlölöm Jézust, egész jó dolgokat mondott néha.

Lucifer az egyetlen értelmes angyal volt, valami félremehetett a teremtésében vagy spontán történt vele valami? Mindenesetre amit tudok a mitológiájáról, az szimpatikus, ami a keresztény istenről s a régebbi keresztény vallásokról nem mondható el. Azok passzoltak az uralkodó hatalomhoz, hozzám nem. Azért kaptam agyat s eszet, hogy használjam s mint minden normális élőlény, egészségesen önző vagyok s a magam javát keresem. Ez másoknak is jó tud lenni ám.

2016. márc. 25. 23:10
 5/26 anonim válasza:
36%
Mert kis gyökerek, azt hiszik, hogy így lázadnak a társadalom/szülők ellen és így menők ( Szánalom), ehelyett kiolvashatnának egy fizika/matematika könyvet, hogy legalább valami olyat is olvassanak, ami létezik is, ha vallásos szemmel nézzük akkor meg megint csak hülyeség, mert nézzük meg Lucifert: Isten fia, aki fellázadt, tehát egy kis porbafingó kis szar senki akit simán el lehet taposni, csak Isten megkegyelmezett neki, tehát levonva a konzekvenciát, hülyeség és értelmetlenség az egész.
2016. márc. 26. 00:39
 6/26 anonim válasza:
64%
Vagy a másik része az akikről a 4# válaszadó beszélt, na ők azok akik utána olvastak és úgy elkezdtek szimpatizálni Luciferrel, na őket kell megtisztelni, hogy hagyjuk azzal, hogy gyakorolják a vallásukat, mert ők azok akik úgymond, rájöttek több dologra, tehát legalább utána olvastak dolgoknak, nem ezek a húú sátánista vagyok yee, nálunk suliba volt pár ilyen, előszeretettel vertük el őket a haverokkal és röhögtünk rajtuk, hogy milyen nyomorékok, viszont volt egy évfolyamtársam aki meg sokat tudott a vallásról, és ő úgy ,,átállt'', na rajta látszódott, hogy értelmes, vele folytattam jó eszmecseréket valláskritika témában, vele lehetett beszélni, ellenben azokkal akik csak szívatni volt jó, és röhögni ahogy utána ,,megátkoztak'' :DD
2016. márc. 26. 00:44
 7/26 anonim ***** válasza:
45%
Emberek! Azért ne keverjük össze az ördögimádatot a sátánizmussal! A legtöbb dolog amit fent írták az az ördögimádat. Egy sátánista (igazi sátánista) nem hiszi el azokat, amit a Biblia ír. Nem hisz Istenben, Luciferünk, Jézusban és a többivel, ezeket csak tudatmódosító eszköznek tartja, amivel néhán hatalom és pénzéhes ember tömegeket mozgat. A sátánisták elitélbek minden
2016. márc. 26. 07:13
 8/26 anonim ***** válasza:
0%
*minden bűnt. Bocsi, véletlen elöbb küldtem el.
2016. márc. 26. 07:14
 9/26 anonim ***** válasza:
28%
Elvileg ők azok, akik az ÉN-t tartják a világ mozgató központjának, az egyén Én-je a legfontosabb, minden a mögé sorakozik felé, nem? Ez pedig nem jelent feltétlenül kecskeáldozatot sírkövön szexelés közben, meg kiszegecselt arcot.
2016. márc. 26. 08:13
 10/26 A kérdező kommentje:
Baromságnak tartom az egészet, ugye jól megy ez a menőzés. Másrészt meg a hedonizmust tartja fontosnak, erre az indok pedig az, hogy most élünk, és hogy a jó nincsen rossz nélkül, tehát a lustaság, és zabálás motivál arra, hogy lefogyj, és sportolj, és így legyél értékes?! HA valaki az élet élvezetének él, az semmi kézzelfoghatót nem tesz le az életben, ahogy Leovey Sándor is fetrengett a halálos ágyán... Jó annyiban igaza van a biblia is egy töbszörösen átírt propaganda könyv.
2016. márc. 26. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!