A gondolatnak mekkora a teremtő ereje? Miben nyilvánul meg?
A gondolatnak (nagy valószínűséggel) valóban (világot) teremtő ereje van ... akit mindez komolyan érdekel, tanulmányozza a Golden Dawn-hoz kötődő irodalmat (lehetőleg angol nyelven).
Ez egy nagyon komoly témakör és ennek megértéséhez erőfeszítés szükséges és meg kell rá érni.
Én szabadidőmben ezzel a témakörrel foglalkozom, mert nagyon érdekesnek találom.
Súr
Ismerni kell a szabályokat és tudni kell azt is, hogy minden manifesztációhoz idő rendelődik hozzá.
Elméletileg és gyakorlatilag a kabala (Qabala) a teremtés tudománya.
Héber ABC 22 betű (jel, szimbólum) - analóg a Tarottal (szimbólumokban leggazdagabb Aleister Crowley tarotkártyája.
10 szám - 0 plusz 9 - Pythagoras, szakrális matematika.
3 - 7 - 12 = 22
0=2 (ez a világ, amiben élünk)
A rendi kabala a komoly, a zsidóké (sokkal) problémásabb.
Ez érdekes kérdés. Mert én azt vettem észre, ha valamit szerettem volna elérni (nem nagy dolgot), akkor ha 3-4-en beszéltünk róla, sikerült. Míg ha csak egyedül gondoltam rá, nem jött össze.
Mintha valami közös energia hozta volna létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!