Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A gondolatnak mekkora a...

A gondolatnak mekkora a teremtő ereje? Miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés
Mit lehet elérni a gondolatokkal akár egy egyénnek vagy egy csoportnak?

2016. márc. 19. 23:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

A gondolatnak (nagy valószínűséggel) valóban (világot) teremtő ereje van ... akit mindez komolyan érdekel, tanulmányozza a Golden Dawn-hoz kötődő irodalmat (lehetőleg angol nyelven).

Ez egy nagyon komoly témakör és ennek megértéséhez erőfeszítés szükséges és meg kell rá érni.

Én szabadidőmben ezzel a témakörrel foglalkozom, mert nagyon érdekesnek találom.

Súr

Ismerni kell a szabályokat és tudni kell azt is, hogy minden manifesztációhoz idő rendelődik hozzá.

Elméletileg és gyakorlatilag a kabala (Qabala) a teremtés tudománya.

Héber ABC 22 betű (jel, szimbólum) - analóg a Tarottal (szimbólumokban leggazdagabb Aleister Crowley tarotkártyája.

10 szám - 0 plusz 9 - Pythagoras, szakrális matematika.

3 - 7 - 12 = 22

0=2 (ez a világ, amiben élünk)

A rendi kabala a komoly, a zsidóké (sokkal) problémásabb.

2016. márc. 22. 23:28
 12/14 anonim válasza:
Ha a gondolatot mit a problémát a tudatodba emeled, ez már fél megoldás a problémára...
2016. ápr. 2. 22:29
 13/14 anonim válasza:

Ez érdekes kérdés. Mert én azt vettem észre, ha valamit szerettem volna elérni (nem nagy dolgot), akkor ha 3-4-en beszéltünk róla, sikerült. Míg ha csak egyedül gondoltam rá, nem jött össze.

Mintha valami közös energia hozta volna létre.

2016. jún. 26. 16:47
 14/14 anonim válasza:
Van. Nem is kicsi. Persze kell hozzá karma. Pl.: volt a társaságunkban egy haverhaverja aki piszkált mindenkit meg ratyizenét hallgatott telfonnal én meg szívem szerint eltörtem volna arcát telefonját egymáson, de nem, mert nem ilyen vagyok. Egyre jobban szúrt a gyerek amit csinál (de nem velem, engem békén hagyott) és ilyenekre koncentráltam -elég erőteljesen- hogy szakadna rá az ég ütné el a hármas metró tudomisén és a végén kiegyeztem magamba arra hogylegalább egy pók ugorjon rá, igen egy pók , jó nagy, támadja le, lelki szemeim előtt már láttam megjelenni, mire a gyerek kijelzőjére ráugrott egy pók és hozáávágta az asztalhoz mindkettőt. Én -persze nem előttük- megkönnyeztem. komolyan. nem akartam elhinni hogy ilyen van. Másik eset. Kolléga rámuszította az idegbeteg nővérem melóba, mondvacsinált indokkal és őt is elkezdtem 'átkozni' és a végén az maradt hogy ess el, vagy égesd meg magad, és láttam ahogy jön vissza, fájdítja a kezét, mert megégette a sütő. Jól vezetek ügyesen parkolok, de épp veszekedésben voltunk barátnőmmel (parkolás közbe amúgy nxugis volta ahngulat) aztán miután odakurtam a lököst a padkának mondta hogy azt kívánta bár törném össze az autót. Meg elég sokszor van, hogy az élet 'válaszol' a kérdéseinkre, persze a maga módján, a legtöbb véletlen nem az, aminek látszik. Átkozodni azonban nem szabad csak úgy, mert ha olyasvalakit átkozol aki nem érdemli meg, akkor visszaszáll. És ne várd az élettől hogy halállal bűntesse azt aki megcsalt stb. elvégre a bűne nem akkora csak a te szemedben, ami elvégre valahol a te hibád is (lehet szó akár más szituációról is.) Tehát: vigyázz mit kívánsz, miért esedezel belül, mert nagy lehet a meglepetés, ha teljesül. Lottóval próbálkozom, még nem jött be :D de lehet nem is érdemlem meg, azért nem adja meg az élet, amit valahol alá is írok. Bizonyos gazdag emberek pénzét sem értem meg, meg a jólétüket se, de lehet hogy előző életükben rászolgáltak, hogy ilyen szerencse érje őket, de az is lehet hogy az élet más területen kompenzál, elvégre nem minden a pénz, nem árt észben tartani.
2016. szept. 7. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!