Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Elátkozott tárgyakat szívesen...

Elátkozott tárgyakat szívesen átveszek nem kell értéke legyen kutatási célra megy egy gombostű is lehet ha megvan benne ami kell. Aki szeretne megszabadulni ijesmitől szívesen fogadom és utolag az eredményt is megosztom ha szeretné. (? )

Figyelt kérdés

2016. márc. 13. 02:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja van egy elátkozott órám,küldöm a bank számlaszámomat idióta!Az ijesmi egyébként ly,már az általános iskola első osztálya óta.ILYESMI alap!
2016. márc. 13. 18:35
 12/15 homo ludensz ***** válasza:

Ne bántsátok. A kedves kérdező ezen a szinten leledzik,de nem lehet mindenki a csúcson.

Az igaz hogy 1-2 éve felkeresett egy srác hogy meggyőződése az hogy a barátnője megátkozta mivel szakítottak és megkért hogy segítsek. Mágiát,radesztéziát tanultam és más egyebekhez is konyítok így hát megtisztítottam,majd rátettem egy védelmet és útjára bocsájtottam. Elment egy hajóra felszolgálónak s küldött egy lev.lapot hogy köszöni egyenesbe jött a sorsa. A kedves kérdező is majd idővel átérzi a szavak jelentésének valódi súlyát és könnyen eligazodik a nem látható világban is.

2016. márc. 13. 20:25
 13/15 A kérdező kommentje:

Attol mert valaki nem egy szentfazék aki hagyja hogy áttapossanak rajta...

Na mind1 a sok jézusos okos ugyse fogja fel.

Mellesleg nem.

Ku rvára mellé fogtatok :)

Sose kértem pénzt mágiáért...

Csupán nem segitek minden szerencsétlennek aki pontosan azt érdemli amit kapott.

Ez ijen egyszerü.

Gunyolodással meg engem felhuzni... :)

Hát sok sikert ;)

2016. márc. 14. 08:17
 14/15 anonim ***** válasza:

"Sose kértem pénzt mágiáért.."

Lehet, hiszen most sem.

Most elátozottnak HITT tárgyakat kérsz.

Mások hitét, tudatlanságát kihasználó, "segítő szándákú" gyűjtési koldulás.

2016. márc. 14. 11:20
 15/15 A kérdező kommentje:

Végül is egy szakadt póló vagy egy gombostű hatalmas érték! :D

Bár lehet neked az...

2016. márc. 15. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!