Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Örököltem a boszorkányságot?

Yuutanori kérdése:

Örököltem a boszorkányságot?

Figyelt kérdés
Anyám mesélte, amikor kisgyerekként Budapesten járt kirándulni, elvitték őket a boszorkány szigetre, ahol körül néztek. Azt mondta a vezetőjük, hogyha szűz lány lép a szigetre, megszállja a boszorkány ereje.... Kicsit hihetetlen... De anya mindig azt mondja hogy ő egy "szegedi boszorkány". Ezek után kipróbáltam a boszorkányságot, amit nem kezeltem komolyan. Nem vettem észre magamon a fejlődést...Amióta abba hagytam, sűrű hangulat változásom van... Egy éjszaka kettő három órát alszom. De kipihentnek érzem magam... És furán. Amikor kiállításra mentem, ahol a sztálin idejében a papokat munkatáborba küldték és tele volt kereszttel meg mindennel, nagyon nagy ürességet éreztem...Nem éreztem jelen létett... De egy katona kabátja és sapkája nagyon frusztrált. Most akkor mi van velem?

2016. febr. 12. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Boszorkány vagy, ez nem is kérdés.

Mint ahogy az sem, hogy a magyar nyelv komoly kihívást jelent neked.

"Amikor kiállításra mentem, ahol a sztálin idejében a papokat munkatáborba küldték és tele volt kereszttel meg mindennel," :-)

De ne aggódj! Boszorkány praktikákkal a fogalmazási készségedet is tudod fejleszteni!

2016. febr. 12. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen,meg a felmenőid hatalmas intelligenciáját!
2016. febr. 12. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Az elmondottak alapján nincs örökölt képességed. A boszorkányság amúgy sem örökletes, csak az alkalmasság rá. Az meg nem megszálló, vagy természetfölötti jellegű, egyszerű született idegrendszeri és érzelmi érzékenység.

Amiket leírtál sokkal inkább pszichés eredetűek, mint mágikus képességekhez köthetőek. Ha a boszorkányságot nem veszed komolyan, komoly fejlődésre sem számíthatsz. Ha komolyan veszed, akkor pedig nem állsz meg a boszorkányság szintjén.

2016. febr. 12. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira, hogy egy közönséges seprűt a lábadközé teszel, akkor már repülsz is, el is nevezheted Nimbusz 2016-nak 😊
2016. febr. 12. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem létezik, azt nem lehet örökölni. Könyves Kálmán is megmondta, hogy boszorkányok nincsenek. Jó lenne, ha így 900 év után már mindenki fel tudná ezt fogni.
2016. febr. 12. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Könyves Kálmán pontos törvényének nem ez volt a lényege. Könyves Kálmán szilárdan hitt a varázsló emberek létezésében, a striga boszorkányok, amolyan lidércféle mitikus lények létezését helyezte törvénykezésen kívül. De ő is ugyanúgy törvénykezett a varázslást űző emberek fölött.
2016. febr. 12. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én witcher leszek még csak az elozetest látam de akkor is xd
2016. febr. 21. 22:06
 8/8 anonim válasza:
Szerintem lazán örökölhetted. Az én édesanyámnak már több ezotériával foglalkozó ember is megmondta, hogy boszi, és én még csak 14 vok, de már csinálok furcsa dolgokat. Pl van egy játékkártyám, amin vannak tündérek, kastélyok, gyémántok és boszik. Anyuval játszottunk olyat, h lefordítottuk őket, és végighúztuk fölöttük a tenyerünket. Randomra, hibázás nélkül kihúztuk belőle az összes boszorkányt!!!! Ez a módszer már sok matekegyestől mentett már meg! Ja, és amikor lefagy a gépem, néha képes vok visszahozni a jelet...szal, én hiszek ebben!
2016. márc. 11. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!