Boszorkányságot komolyan művelők vannak itt?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 00:18
1/18 anonim válasza:
Kuruzslók biztos vannak és természetgóygyászok.
De olyan, aki elért volna bármit varázslattal biztos nincs.
2/18 anonim válasza:
Én tudom befolyásolni a szelet a gondolatommal, de nem nevezném varázslatnak. Egyszerűen csak 1éválok a részecskékkel, a láthatatlannal. Sok gyakorlással neked is menne. by: Adramelech
3/18 anonim válasza:
Boszorkányos gyorsasággal tudok szétszedni bármit, amit akár egy csoport nehéz munkával összerakott!
4/18 anonim válasza:
Én pl nem művelem, de komolyan értek hozzá ! Rengeteg EZO TV-s műsort láttam mágiástúl, nem viccelek.
5/18 anonim válasza:
ne legyetek már ilyenek. a vikka egy létező tudomány, én egyszer például vudu baba segítségével ettem földiepret. és finom volt :)
6/18 anonim válasza:
Bizony, az előzőnek igaza van, ahogy a boszorkányos mondókában is van:
Vépa, vetek, mogyovó, kován veggel vitkán vikkant a vigó!
7/18 anonim válasza:
Attól függ.
Én gyakorolnám, csak sosincs rá kellő alkalmam mindig, de szoktam.
Ha wicca-ra vagy kíváncsi, akkor én azt elvetem.
8/18 anonim válasza:
SOSINCS rá kellő alkalmam MINDIG, de SZOKTAM... Akkor most. Soha nem van alkalmad, vagy nem van mindig időd, vagy szoktad?... Nem èrtem :/
9/18 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a fas*nak kell gúnyolódni!!!! Akkora bunkók vagytok, de tényleg!
2015. máj. 22. 23:37
10/18 anonim válasza:
7 vagyok:
Semmi baj , kérdező. Ilyenek az emberek, de köszönöm.
Azért válaszolok a drága gúnyolódónak:
Ha olvastad figyelmesen, amit írtam, akkor rájöhetnél, vagy következhetnél arra, hogy olyan környezetben vagyok, ahol nem tudom ezt nyilvánosan csinálni, csak akkor, ha egyedül vagyok. Ennyi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!