Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Boszorkányságot komolyan...

Boszorkányságot komolyan művelők vannak itt?

Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 00:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen a lènyeg átjött, csak a megfogalmazás èrtelmetlen
2015. máj. 23. 18:47
 12/18 Lulu777 válasza:

Most komolyan, szerinted, aki tud okkult dolgokat "varázsolni", az szerinted majd boldogan jelentkezik, hogy "IGENN! Én vagyok, akit keresel!" ? xDD Ne legyünk már ostobák... Menj el a könytárba, keress a neten, de ne a gyakorikérdéseken várd a válaszod.

Ps.: Ezt nem gúnyos hangvétellel mondtam, szimpla realitás egy csöpp éles humorral. Habár a menj a könyvtárba részt komolyan gondoltam. Nyilván nem a nagy betűkkel írt "HOGYAN KELL BOSZORKÁNYKODNI?"-féle baromságra kell asszociálni, de aki tudja mit keressen az megtalálja egy megyei könyvtárban is, bár itt a kisebbek és/vagy régiebbek előnyben - ergo nem a most épült vadiúj tinikönyves részre kell rohanni.

2015. máj. 24. 18:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Lulu

Ebből is látszik a te gondolatformád.

Létezik olyan, aki tud.

Úgy veszem észre, hogy igen szeretsz másokat bántani ezen a téren, mert csak a saját véleményedre adsz és nem tudod elfogadni, hogy léteznek dolgok, amik valósak, de sokan nem hisznek benne. Ahogyan Isten is: Nem látjuk, akkor nem hiszünk benne! - na ez vagy te!

Bezzeg a bulizás témában biztos jártas vagy xDDD

2015. máj. 24. 23:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja, és biztos vagyok benne, hogy az asztalodon hamarabb van egy rekesz pia, mint a Biblia, ahol ott az igazság mindenről.
2015. máj. 24. 23:13
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

Yes.

75-ös szintű warlock vagyok.

Problem???

Szoktam néha vasüstbeen békalevest főzni, a tokám az hatalmas.

Néha Pelikánnak szoktak hívni.:)

2015. máj. 27. 13:43
 16/18 Lulu777 válasza:

13-14

Ha érdekel absztinens vagyok. ERGO NEM ISZOM. Ha esetleg nem értenéd :DD Ja és. Igen ismerek szórakozóhelyeket. Na és? Úgyhívják - koncert.

Én nem gúnyból mondtam, ahogy azt le is írtam. (Ha esetleg analfabéták lennétek, akkor elnézést kérek, bár gondolom, ha így lenne, akkor nem itt lézengenétek.)

Tényleg léteznek olyanok, akik tudnak dolgokat. És a gondolkodásmódom messze áll tőletek az biztos.

És gondolom megfordult a fejetekben, hogy közöm nincs a könyvekhez. - megjegyzés: több mint 2000 könyvem van a magángyűjteményemben -hogy a szüleimét, meg a felmenőimét ne vegyük bele- és ebből elenyésző mennyiségű az amit a kétezredik év után nyomtattak.

A következő állításotok, miszerint szeretek neten 'trollkodni' - vagy nem tudom, nem igazán szenteltem túl sok figyelmet ennek a résznek. Nos e kijelentés egyszerű badarság. Megfelelő válasz, megfelelő helyen és időben.

Ps.: Köszi a válaszotokat, egészen szórakoztató veletek beszélgetni.

Lulu

2015. jún. 8. 19:11
 17/18 Lulu777 válasza:

Hoppá, kifelejtettem.

A Biblia teli van ellentmondásokkal. Észrevetted már? :D

Most ezért biztos leolt majd a fél gyk., meg lepontoztok meg tudja a jó bölcs, hogy mit csináltok még majd :DD

Ps.: Javítok: előzőekben a trollkodás kapcsán. Újraolvastam a levél kérdéses részét és átértelmeztem. Nem szeretek bántani másokat - nem vagyok szadista.

2015. jún. 8. 19:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Az annak számít, ha van egy 22-es szintű mágus karakterem a Diablo 3-ban?
2015. jún. 12. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!