Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Feltöltődési szertartás...

Feltöltődési szertartás végrehajtásában tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Létezik egy mágikus feltöltődési szertartás. Ez boszorkánymágia. Szeretném végrehajtani ezt a szertartást, de ehhez szükségem van egy partner önkéntes beleegyezésére. Érdekelne valakit ez? Akit érdekel a téma közben csomót tanulhatna az ilyesmiről.

#szertartás #boszorkánymágia
2016. jan. 16. 19:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a telefonodat, az rendszeresen szokott részt venni ilyenben.
2016. jan. 16. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Mivel szeretnél feltöltődni?
2016. jan. 16. 19:35
 3/13 anonim ***** válasza:

Sok egyedül gyakorolható módja van a feltöltődésnek, és nem kell mindegyikhez rituálé. A boszorkánymágia rengeteg fölösleges, és nem működő, pusztán szokásokon, vagy babonákon alapuló műveletet hajt végre, amit egy valódi kutató elme átlát, és képes a fölösleges, és hibás elemeket lecserélni. Keress olyan módszert, ami nem igényel partnert, és sokkal hatékonyabban elvégezhető.

A boszorkány szertartás hatásfoka nem túl nagy, az ilyen alkalmakkor összegyűlt erő pedig nem épül be a testbe, vagy a szellembe, hanem fokozatosan elszivárog, helyreállítva az illető természetes erőegyensúlyát. Ahhoz, hogy feltöltődhess a jelenlegi szint fölé, és meg is maradjon, művelned, fejlesztened kell magad, hogy a befogadóképességed is megnőjön.

2016. jan. 16. 19:55
 4/13 A kérdező kommentje:

Előző: nem vagyok kezdő és hülyeségeket hordtál össze.

Van egy Mágikus Ölelés nevű szertartás, amit el kellene végeznem. Volt egy személy, akivel fel tudtam töltődni eddig, de most nincs erre lehetőségem és sürgősen szükségem lenne az energiára, mert jövő keddtől egy szeánszon fogok részt venni és pénteken éjfélkor végeztem egy idézést, ami teljesen lemerített.

2016. jan. 16. 20:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Szóval csak ölelgetni kell egymást? Küldj egy képet, és megmondom, hogy érdekel-e. :)
2016. jan. 16. 20:10
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem egészen :D

Megjegyzem, hím vagyok. A boszorkánymágia nem csak lányoknak való, bár sok lány van, mert érzelmekre ható mágiáról beszélünk. De van nekromancia oldala is, engem inkább az érdekel és a mentálmágia.

2016. jan. 16. 20:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Az nem baj, biszex vagyok. ;)
2016. jan. 16. 20:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Akkor tegyük tartalékba, jó? :D Mert én nem, de az energia nagyon kell keddig :D
2016. jan. 16. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Amit írtam nem hülyeség, hanem mentálmágia, de ahogy érzed. Ugyanakkor ha a szervezeted nem regenerálódik szertartás nélkül, akkor baj van. A test tartalékai, ha egyszer eléred a felhalmozás szükséges szintjét, szinte erőfeszítés nélkül regenerálódnak, és neked csak el kell különítened amennyi kell. Elhiszem, hogy a ceremoniális mágiához értesz. De vedd figyelembe, hogy mi a rituálé. Ha nem szellemekkel akarod felvenni a kapcsolatot, a szertartás mankó, hogy a tisztán mentális úton is megoldható feladathoz szükséges koncentrációt szétoszd a rituális elemek között, mintegy mankónak használva őket, hogy a hatalmas szellemi munkát megkönnyítsd. Ez azonban nem a mágia magas foka. Ahhoz, hogy magasabb szintre lépj, meg kell értened, hogy a rituálé egyes elemei milyen lépést szimbolizálnak. Ha erre képes vagy, érzelmekkel, és gondolatokkal képes leszel szükségtelenné tenni a szertartásokat. Ha ügyes vagy, a szellemidézést is meg tudod így oldani, bár az eleve nem jó ötlet. Ha a koncentrációdat, és általános erődet kiterjeszted, ugyanazokat a feladatokat, amiket most rituáléval végzel, gyorsan, és eszközök nélkül is el tudod végezni. A rituálé ha nem valamilyen istenségnek áldozat, mindig alacsonyabb szintet képvisel a tiszta irányításhoz képest.
2016. jan. 16. 22:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Kérdező! te egy energia vámpír vagy, de szerencsére van ellened védekezés!!!
2016. jan. 17. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!