Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan szerezd vissza elveszte...

Maricrus kérdése:

Hogyan szerezd vissza elvesztett szerelmed?

Figyelt kérdés
Tudna valaki ebben segíteni?
2016. jan. 14. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Na erre én meg kíváncsi vagyok!
2016. jan. 14. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok
2016. jan. 14. 17:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Énis, hogy valakinek van-e ebben tapasztalata. Vagy hogy mi vált be neki
2016. jan. 14. 17:59
 4/6 Legoman ***** válasza:

Az elvesztett szerelmet a lélegzethez tudnám hasonlítani.

Amikor kint vagy a friss levegőn, és beszívod, akkor jól eső érzés, és szereted. Viszont mikor kifújod ezt a friss levegőt, már nem lesz ugyanolyan, de a jókedvednek mégis adott.

Ezzel arra célzok, hogy ami elveszett az nem biztos, hogy elveszett, csak más lett, viszont az alapja nem változott.

Visszaszerezni visszalehet egy posztot, házat, játékot vagy bármilyen más tárgyat, de az érzés csak átalakul, mint ahogy te is változol. Meg kell találnod a számodra hasznod tapasztalatokat, élményeket, és azzal továbblépni, hisz a játéknak még nincs vége.

2016. jan. 14. 19:31
 5/6 anonim válasza:
A fekete mágiában létezik olyan, hogy szerelmi kötés, de nem ajánlom. Ne csinálj ilyesmit! Inkább gondold végig, hogy min tudnál változtatni saját magadon ahhoz, hogy újra érdeklődjön irántad. Valami, ami régen te voltál, és szerette benned, de elfelejtetted ezt táplálni magadban. Ha mélyen magadba nézel, és azt mondod, de hiszen te ugyanaz maradtál, akkor viszont mást kell tenned. Megnézni mi lett volna az ő igénye, és te tudod-e azt biztosítani. Ha fontos meg kell próbálnod. Ha már megtettél érte mindent, de mégsem sikerül, már nyugodtan tudod azt mondani, hogy ez nem az én utam.
2016. jan. 16. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Annak, hogy "elveszett" (szakítottatok) biztosan nyomós oka volt. Ezt az okot megszüntetni nem tudod, hiszen már az idő csak előre halad, visszamenőleg megváltoztatni, meg nem történtté tenni te sem és senki más sem tudja.

Ha újra összejönnétek is, a szakítás okára emlékezés megmarad, az pedig bizalmatlanságot szül. ("Ha egyszer megtette, bármikor megteheti!") A szerelemhez viszont szükséges az önbizalom és a bizalom is.

.

"Szakítottunk, de maradjunk barátok!"

= Megdöglött a kutyánk, de tartsuk meg!

"Szakítás után kerüljünk össze újra, mintha meg sem történt volna!"

= Élesszük fel közösen megdöglesztett kutyánkat!

2016. jan. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!