Hol lehet vízhajlítást tanulni?
Figyelt kérdés
Unokatestvérem azzal jött át, hogy ő vízhajlító, és, hogy én is az vagyok.Nem tudtam mi az, ezért felvilágosított.Azt mondta, hogy ez egy olyan erő amivel irányítani lehet a vizet, jeget, és mindent ami víz van.Lehetséges a fagyasztás, forralás, és az időjárás manipulálása.Amit ezután hozzátett abban nem hittem, azt mondta, hogy a4 elemnek van 4 könyve(+1 az 5.elem), de nem lehetlátni őket csak ha spirituálian készen állsz.z igaz?Ha igen, hol lehet vízhajlítást tanulni (weboldal, tanár,hely)?Sokat segítene (ha ez létezik) a személyes tapasztalat is.Üdv 12/L#vízhajlítás
2016. jan. 2. 01:42
1/9 anonim válasza:
Görögországban a tengerparton. Ha kitárt kezekkel erősen koncentrálsz és jól elnézel a távolba ahogy elmegy egy kis hajó akkor láthatod hogy a víz bizony meg van hajolva és nem sík.
2/9 anonim válasza:
Az unokatestvéred egy sorozatot mesélt el. Az a címe,hogy Avatár ( Nem, nem a film). Írd be keresőbe hogy Avatár 1. rész és ráébredsz,hogy ilyen csak a mesében van.
3/9 Legoman válasza:
A vizet lehet irányítani, de egy normális emberi élet kevés ahhoz, hogy megtanuld. 70-100 év az kevés, hogy tökéletesen menjen.
Mindenki képes rá, nem csak ti ketten. Sőt nem csak azt a 4 elemet lehet irányítani, hanem minden szilárd, folyékony, légnemű anyagot.
Vízhajlításnál csak koncentrálj a vízre, válj eggyé vele.
Az időjárást viszont nem tudod ezzel manipulálni, mert az okés, hogy esőt lehet ha fejlett vagy nagyon (szóval több száz évig élsz), akkor tudsz csinálni, de az időjárást azt másként kell manipulálni.
4/9 anonim válasza:
Vagy túl sok Stephen Kinget olvastál,vagy sok Avatart néztél. Ez nem baj. Az a baj,h el is hitted. Emberek vagyunk. A gondjaink a hagyományos kommunikácoó útján kell megoldjuk.
6/9 anonim válasza:
A víz nem jó választás. Tűzmester vagyok. Téged gőzzé változtatlak.
7/9 anonim válasza:
Katara tud vizet hajlítani. Tőle tanulhatta az unokatestvéred vagy ő katara és meghatníthat téged is még ha nem is ő az de ha tud vizet hajlítani akor elsajátíthatod szerintem tőle tanulj de sok idő kell hozzá vagy 130 év.
8/9 anonim válasza:
Van ilyen OKJ-s képzés, víz-és gázszerelő azt hiszem. Ők a csövet is meg tudják hajlítani, nem csak a vizet benne.
9/9 anonim válasza:
Én csak vizet hajtani tudok furosemiddel, hajlítani a vízművek tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!