Van valamilyen mágia arra hogy valaki szerelmes legyen belém? Vagyis hogy a volt párom újra szeresen és ne akarjon rajtam kívül senkivel sem lenni! Vagy bájital vagy valami ami tényleg beválik!
Pont nem azért mert árva volt.
Harry is és voldemort is árvák voltak.
Mindketten muglik közt nőttek fel.
Mindketten a roxfortot tekintették otthonuknak.
A nagy külömbség az volt, hogy Harry tudott szeretni Voldemort pedig nem, mert szerelmi bájital hatása alatt fogant.
Olyan bájital van, amit ha megiszik soha de SOHA nem lesz mással, nem akar mást.
Mégsem ajánlom használatát, mert kimeríti a halálos mérgezés fogalmát.
Te a nevem említő.
Prodálkoztál már jedi elmetrükkel ? (igaz a jedin nem mükōdik)
Nekem a mester tanította ő adta Nyàukot a védelmezőmet és a fény kardom alapanyagait ami pirosos narancssárgás színű .
:D Én vagyok Határtető hőse !
A fő összetevők:
Kedvesség, humor, őszinteség, elfogadás, türelem, szerelem.
Kedvességet fűszerezd mosollyal, vegyítsd humorral.
Nagyon fontos, az őszinteséget ne feledd sose,
és ne tegyél egy csepp ármánykodást sem bele. Hívd el, rázd vele.
Elfogadással, türelemmel várd a reakciót.
Ne kavard az elegyet, mert könnyen robbanhat!
A legeslegfontosabb rész jön.
Legyen célod, tudd hogy mit akarsz, a , tisztázd magadban, tényleg Őt szereted-e,
vele akarsz lenni mindig, bárhol, és boldoggá akarod tenni, kerül amibe kerül,
vagy csak azért akarod hogy ne légy egyedül, vagy megszokásból,
esetleg menekülésből valami elől.
Ha tényleg Szereted, akkor teremtsd meg a feltételeket hozzá, hogy nyugodt boldog életetek legyen.
Akkor lehet szerelmet kapni ha Te is azt adod. Így van a legtöbb esélyed a sikerre.
Záradék.
Csak Te tehetsz az életed alkulásáért.
Ne kérj senkitől varázs-szert, hogy jobbá tegye életedet.
Semmilyen módszer, versike, ráolvasás, bájital sem 100%-os.
Ami nem belőled, a tudatodból ered hatástalan.
Minden tárgyat, eseményt, személyt TE vonzottál életedbe valamilyen céllal.
Lehet tudatosan, vagy tudattalanul, de csakis Te tehetsz róla.
Lehet hogy most úgy érzed, csakis "Ő" az igazi.
-- Lehetséges. --
De lehet, hogy hogy csak egy állomás volt,
hogy megtanuld a leckét akkorra amikor Vele találkozol.
Záradék 2.
Ő nem egy tárgy.
Érző, gondolkozó emberi lény önálló akarattal, aki tud dönteni saját életéről.
Az Ő tudata is vonzza a tárgyakat, eseményeket, személyeket az Ő életébe.
Kezeld partnerként, és ne tulajdonként.
zia!Ez szerintem egy elég egyszerű ájital-tea.Nem próbáltam nem tudom, hogy működik-e, a nénikém próbálta, neki bevált.Hátránya, hogy meg kell itatnod vele:
Hozzávalók:
-csipkebogyótea
-fahéj
-méz
-9 piros rózsaszirom
(Ha virágüzletben vásároljuk akkor alaposan mossuk meg őket mert növényvédő szerek lehetnek rajta!)
Elkészítés:
Gyújts meg egy piros gyertyát, és gondolj arra, hogy már kettesben vagy szerelmeddel! Majd készítsd elő a kellékeket: Teafőző, méz, csipketea, fahéj, 9 piros rózsaszirom. Tedd fel forrni a vizet, majd lassan kanalanként adagolj hozzá 9 kiskanál akácmézet, és közben mondd:
Aphrodité, Szerelem Istene, szükségem van a segítségedre, a közreműködésedre. Jöjj el hozzám, segíts nekem!
Töltsd meg ezt a teát erőddel és a természet erejével, hogy amikor XY iszik belőle, nőjön benne a vágy irányomban. Legyen belém szerelmes, kívánjon engem!
Frissítsd fel szellemem, és töltsd csordultig a szívemet, hogy igaz szerelemmel fogadjam XY közeledését! Úgy legyen!
Ezután tedd bele a fahéjat és a 9 piros rózsaszirmot. Hagyd még 2 percig forrni, majd vedd le a tűzről. Ettől a perctől kezdve működik a dolog! Az se baj, ha kihűl, és újra kell melegíteni, bár az íze az első forralásnál finomabb!
Semmit sem tehetsz, hiszen ott a szabad akarat.
A legtöbb, amit tehetsz, hogy kerülöd a mágiákat, mivel az visszaszáll rád, valamint a szerelem egy tiszta érzés lenne ami szabadon születik, és nem lehet irányítani.
A legtöbb, amit tehetsz, hogy tiszta szívből szereted és hagyod, hogy élje az életét. Ha kell, visszatalál hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!