Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van valaki köztetek aki tud...

Van valaki köztetek aki tud szerelmi kötést csinálni? Az írjon már legyen szíves

Figyelt kérdés
Csak értelmes válaszokat írjátok
2015. dec. 14. 23:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Legoman ez hadd legyen már az én dolgom!!!! Nem kell a hegyi beszéd..
2015. dec. 15. 16:02
 12/16 Legoman ***** válasza:

Milyen hegyi beszéd? :D

Ez már nem csak a te dolgod, hanem azé is, aki hatalmat ad egy olyan ember kezébe, ki rosszra akarja használni.

Kérdezd már meg a szerelmed, hogy örülne-e neki, ha ilyen kötést hajtanál végre rajta? Szerintem nemet mondana, és távolságot tartana tőled.

De kérdezd már meg mit mondana, ha elhívnád valahova, hogy még jobban megismerjétek egymást, vagy csak kikapcsolódni.

Sokkal hatásosabb, mint amit jelenleg akarsz művelni. Igaz, hogy ez gyorsabb, de koránt sem az, ahogy te azt elképzeled.

A másik verzió lassabb, de hatásosabb hosszú távra is akár, és nincs belőle gond.

Ráadásul én miért adnék ki ilyen információt (és remélem más is így van ezzel), amivel megtudsz fosztani egy másik embert a szabad akaratától, és magadhoz tudod láncolni, és evvel ártanál vele, és elvennéd minden jogát, és magadnak is ártanál vele. Ráadásul ebbe már én is belekeverednék, mivel én adtam neked információt.

Szerinted találsz majd olyan embert, aki ilyen hatalmat fog adni csak úgy egy ismeretlen kezébe, egy internetes oldalon?!!!

Arra kérlek csak, hogy gondolkozz!!!

Ha egy olyan embernek adnék ilyen tudást a birtokába, akkor az olyan lenne, mint egy olyan embernek, ki nem tud úszni a mély víz. Belefulladna...

A mágia nem játék, és nem egy olyan dolog, amit bárki nyugodtan csinálhat, mert teljesen veszélytelen, és nincs semmi kötöttsége. Ez nem igaz!

Nem úgy működik ez, hogy meggyújtasz egy gyertyát, és elégeted rajta a választott nevét egy cetlin. Az nem sok mindenre jó, sőt.

Ennél sokkal bonyolultabb a mágia, és nagy fokú koncentrációt igényel. És még talán a koncentráció a legkönnyebb része, aminek meg kell felelned, hogy tudj bármit is könnyed szerrel alkalmazni. Addig semmi nem lesz belőle.

2015. dec. 15. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Legómen-nek igaza van. Amúgy nem létezik szerelmi kötés. Biológiai cselekedet.
2015. dec. 15. 17:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Te is meg tudod csinálni (de remélem nem az vagy akire most gondolok, ezt már úgy gondolom "megbeszéltem" az illetővel és nem akarom h ilyesmivel kössenek össze vele). Keress rá a bondage kifejezésre.
2015. dec. 15. 18:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Akkor magyarán megmondva ha megcsinalom a kötést akkor. Az az ember akire csinálnám a kötést az anyira ragaszkodna hozam hogy meg is verne terrorba tartana??
2015. dec. 15. 23:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem "klasszikus" ragaszkodás lenne... de abban biztos lehetsz, hogy egy olyan kapcsolatot eredményezne, amire normális ember nem vágyik. És akkor az erkölcsi vonatkozásokat még nem is említettem.
2015. dec. 16. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!