Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mennyire veszélyes alkalmazni...

Mennyire veszélyes alkalmazni az atlantiszi mágiában tanultakat?

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 10:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha viccel is 8-as, abban igaza van, hogy Atlantisz nem véletlen süllyedt el. Ugyanakkor az Atlantiszi mágia című könyv teljesen biztos, hogy nem az atlantiszi mágiáról szól. Sokkal frissebb elméletek és gyakorlatok vannak benne, amelyeknek nincs sok köze az atlantiszi bukást követő menekültek mágiájához. Ennek sok oka van, az egyik az, hogy ez a tudás jószerével teljesen megsemmisült. A könyvben javarészt a zsidó kabbala, és a keresztény goethia, és okkultizmus elemei keverednek.
2015. nov. 25. 07:31
 12/26 anonim ***** válasza:
Én az atlantiszi nep menekültjeinek a leszármazottja vagyok, és erre csak most jöttem rá xd
2015. nov. 25. 09:36
 13/26 A kérdező kommentje:
#12 Egészségedre! :)
2015. nov. 25. 10:06
 14/26 anonim ***** válasza:
Önmagában semennyire, ugyanis mindenfajta mágia hatástalan.
2015. nov. 25. 18:32
 15/26 A kérdező kommentje:
#14 Mindenfajta mágia hatástalan? Ezt hiba lenne elhinni, sok dolgot nem tudsz még.:)
2015. nov. 25. 20:06
 16/26 anonim ***** válasza:
Ennek a dolognak, amiről szó van nem a hatékonysága a kérdéses, hanem az eredete, és forrása, valamint a használatával járó következmények.
2015. nov. 25. 22:32
 17/26 anonim válasza:
Abban igazad van, hogy mágia létezik. De az atlantiszi teljesen hasztalan. Felesleges időpazarlás vele foglalkoznod:)
2015. nov. 28. 13:16
 18/26 anonim válasza:

Szerintem meg kell várni amíg Atlantisz újra felemelkedik a vízből. Akkor majd hiteles forrásból(atlantisz főmágusa) is megierhetjük a mágiát. Addig én nem kísérleteznék.

Másik dolog persze, hogy minek is foglalkozzak atlantiszi mágiával, mikor a Gondvánai sokkal hatékonyabb. Olyannyira, hogy i.e 2300 környékén Atlantiszt sikeresen ki is szorították a piacról. Persze erre Atlantisz megtámadta Gondvánát, a többit meg már tudjuk(az egyszerű halandók itták meg a levét -Knószosz, Sumer és egyiptom emiatt bukott meg).

2015. nov. 29. 00:48
 19/26 anonim ***** válasza:
Minden mágia veszélyes
2015. nov. 29. 06:38
 20/26 A kérdező kommentje:
#19 Igazad van!! Hagyom is az egészet:)
2015. nov. 29. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!