Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van valaki aki az okkultizmuss...

Van valaki aki az okkultizmussal bovebben foglalkozik? Azon belul e demon idezesssel es annak kora beli meg jelenesseivel, jelkepeivel? Bocsi a helyesirasi hibakert angol bill nehezen tudok magyarul irni

Figyelt kérdés

2015. nov. 22. 17:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nekem sikerült démont idézni, pl erdőben zenét hallgatva kis jointtal gondolkoztam. Nagyritkán még józanul is sikerült. Nagyon boldog voltam és amikor hazamentem, olyan sötét aurám volt hogy mindenki engem nézett XD

Jelképet csak ritkán látsz, a démonnak is csak az energiáját érzed, a gondolataid megváltoznak. Egyébként tényleg születni kell hozzá, sok érdeklödéssel hosszú idő alatt kialakulhat a módszer.

De mostanába nekem már nem megy, és nem is érdekel. Nehéz, és csak ritkán sikerül.

2015. nov. 22. 22:44
 12/22 A kérdező kommentje:
Provokativ valaszok..., gondolhatam volna :D minent amit nem tudtok meg magyarazni , azt ugyesen ki gunyoljatok . Ehez meg van a tehetseg .., de kerdezem en miert irtok ha csak a hulyeseget adagolja az agyatok?
2015. nov. 23. 02:47
 13/22 Amarok Tonrar ***** válasza:
Két választ is kaptál, plusz egy útbaigazítást.
2015. nov. 23. 04:07
 14/22 anonim ***** válasza:

"...miert irtok ha csak a hulyeseget adagolja az agyatok?"

Mert tartani kell a kérdés/kérdező szellemi szinvonalát!

.

"kora beli meg jelenesseivel"

Ezt magyarázod angol nyelvű billentyűzettel?

Tehát az a figyelmetlenség, a nemtörődömség szininímája?

2015. nov. 23. 05:36
 15/22 Amarok Tonrar ***** válasza:
Dubitus, az "idezesssel" és "meg jelenesseivel" után szerintem már kár volt magyarázkodnia...
2015. nov. 23. 05:49
 16/22 anonim ***** válasza:

Eggyik előző válaszolónak.

Minden ember rendelkezik bizonyos képeségekkel.

Csak van aki erre nem ébred rá.

A démonokról csak annyit mondanék, hogy nem jó dolog velük szórakoni.

Majd mikor nincs egy olyan éjszakád , hogy ne a rémálmok gyötörjenek, majd amikor minden reggel úgy érzed magad, mint a mosott sz*r, akkor megismered milyen...

Ha rád ragad egy, azt nem nehéz "leszedni".

Az energiádon élősködik, az őrületbe kerget...

A démonok több, mint 80%-át ebbe a kategóriába sorolnám.

Nem jó játék.

Ha még ennek ellenére is hajthatatlan vagy, a kört sose felejtsd el a csillag köré felrajzolni, akkor talán megúszod kisebb "károkkal".

2015. nov. 23. 19:37
 17/22 anonim ***** válasza:
11. Érdekes válasz. Súr
2015. nov. 27. 00:31
 18/22 anonim ***** válasza:

Crowley-nak igaza volt, a mágusnak képesnek kellene lennie az összes "démon" stb. (tapasztalt entitás) feletti uralomra. Nagyon-nagyon nehéz lehet ez, mert nagyon elszabadulhatnak a dolgok.

Nincs nagyobb és nehezebb tudomány, mint a mágia.

(mindig is ez volt ... az elrejtett titok; az exotéria mögött létező ezotéria)

Az exotériában nincsen veszély és nincsen kockázat, a valódi ezotéria (=a mágia) csupa veszély és csupa kockázat.

A vallások titkos, lényegi és belső magja mindig a mágia. Soha nem volt másképp és soha nem lesz másképp.

2015. nov. 27. 00:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Én Crowley-n keresztül értettem meg és pillantottam bele (egy minimális mértékben) hogy mi is ez az egész. Ő volt az, aki nem beszélt mellé és rendelkezett megértéssel és tapasztalatokkal.

A probléma az, hogy az eredeti, angol nyelvű szövegeket kellene olvasni (véleményem szerint és tapasztalataim alapján), mert úgy inkább feltárulnak a dolgok, mint magyarul.

Az angol nyelvről:

számomra iszonyú gagyin beszélik (élőben), teletömik aposztrófokkal, hogy még érthetetlenebb és primitívebb legyen, viszont LEÍRVA egy elég komoly nyelvnek tekinthető. (van benne rendszer ... kb.)

2015. nov. 27. 00:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Ja, és fizikai könyvekből kell ezeket a szövegeket olvasni és nem e-könyvből vagy monitorról, mert úgy felszínesebb a megértés és az átélés.

Aki csak ingyen töltögeti lefelé a könyveket, szövegeket, soha nem fog soha teljesen semmit sem megkapni.

(mert nincs meg nála a csere - valamit valamiért ... és ingyen legfeljebb csak annak, aki méltó...)

2015. nov. 27. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!