Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Egy hölgy szerint nem kapok...

Egy hölgy szerint nem kapok energiát fentről. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Fáradékony vagyok, sokat fáj a fejem, a vérnyomásom a béka segge alatt. A hölgy szerint mindenki fentről kap valami energiát, de én nem. Szürke vagyok. Ez mit jelent?

Másik kérdés pedig, hogy otthon folyton baleset ér. Lefejelek dolgokat, belerúgok a tárgyak szélébe, elejtem a tárgyakat. Néha azt hiszem ezek már nem véletlenek. És csak otthon történnek. Lehet vmi lélek szívat?

2015. nov. 16. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azt hogy a nő nem is ért ehhez.

Ha nem kapnál halott lennél.

2015. nov. 16. 23:53
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem fizettem senkinek semmit :)

2015. nov. 17. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Én sportot ajánlok és azt, hogy figyelj az alvásodra. A nő szerintem sem ért hozzá.
2015. nov. 17. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:
sportolsz te egyáltalán?
2015. nov. 18. 20:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Valaki meg átkozta és egy szellem nem hagyja nyugodni azaz démoni befolyás űl rajta ezért nem érzi jól magát. Az lehetséges hogy sokat stresszel egy hiba végett amit nem tud kijavítani.
2015. dec. 11. 02:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet ennek. Nem regélek, inkább olvasmányokat ajánlok.

Kezdjük az elején, a fizikánál (bár valójában a sorrend nem ez, a fizikai test az utolsó). Iszol elég vizet? Eszel elég vitamint? Ezek rendkívül le tudják az embert fárasztani. Csak nézz meg dr. Lenkei Gábortól egy videót a youtuben.

Mindennap örülsz, boldog vagy, túlcsordulsz a szeretettől, hálától és a jóleső izgalomtól? Vagy sokszor stresszben vagy, boldogtalan, aggódsz a pénz miatt, vagy más miatt? Szar az élet? No vajon mely érzések töltik fel jobban az embert? Erről szól az összes pozitív gondolkodásos könyv.

Még az is leszívhat, ha valami történt veled, és nem tudod feldolgozni. Nagyon sok emberben feldolgozatlan, eltemetett érzelmek vannak, amik blokkokat okoznak. Pl. erről szól a belső utazás c. könyv. Meg még sok módszer van erre is.

A "lehet vmi lélek szívat?" kérdésre annyit, hogy igen, meglehet. De nem attól vagy boldogtalan, hanem mindazoktól, amit előbb felsoroltam. Ha van is szellem vagy akármi más, azért ragadt rád, mert rácsatlakozott a negatív energiádra. Ha feltöltöd magad pozitívan, akkor nem lesz helye a szellemnek nálad. Szóval felejtsük el ezt a "egy rossz szellem", "egy démon", "a sors", "az élet", "a gazdaság", "a szomszéd", stb. a hibás a boldogtalanságomért. Akármilyen csúnyán is hangzik, kizárólag te vagy érte a felelős, ahogy a boldogságodért is. :)

2015. dec. 21. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.