Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Egy hölgy szerint nem kapok...

Egy hölgy szerint nem kapok energiát fentről. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Fáradékony vagyok, sokat fáj a fejem, a vérnyomásom a béka segge alatt. A hölgy szerint mindenki fentről kap valami energiát, de én nem. Szürke vagyok. Ez mit jelent?

Másik kérdés pedig, hogy otthon folyton baleset ér. Lefejelek dolgokat, belerúgok a tárgyak szélébe, elejtem a tárgyakat. Néha azt hiszem ezek már nem véletlenek. És csak otthon történnek. Lehet vmi lélek szívat?

2015. nov. 16. 10:14
1 2
 1/16 Ozmium42 ***** válasza:
7%

[link]

Legfőképpen fentről kapod az energiát, napsugarak, kozmikus háttérsugárzás és lámpafény formájában.

2015. nov. 16. 10:52
 2/16 anonim ***** válasza:
5%

"vérnyomásom a béka segge alatt"

a megoldás tehát:

Elmenni az ......, aki felír egy .....vövelőt. Azt te kiváltod a ........... és beveszed az előírt adagot.

2015. nov. 16. 11:17
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Az alacsony vérnyomástól fájhat a fejed, a sok fejfájástól lehetsz kimerült és a kimerültség okozhat baleseteket.

Nem tudom milyen hölggyel beszéltél, de nagyon remélem, hogy nem fizettél érte.

Menj el orvoshoz, nézesd meg magad, stabilizáld a vérnyomásod.

2015. nov. 16. 11:24
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Azt jelenti, hogy akit te hölgynek nevezel az egy sarlatán!
2015. nov. 16. 12:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy a hölgy nem tudja pontosan, miről beszél. Ha nem kapnál "föntről" energiát, halott lennél. Mivel nem vagy az, ezért sokkal inkább a saját életerőddel van a baj. Ebből adódik az otthoni balesetek sűrűsége is, mivel ott kevésbé vagy figyelmes, otthon érzed magad, épp ezért legyengülve óvatlan, és figyelmetlen leszel. Nem sokat tudok mondani, maximum annyit, hogy vigyázz a veséidre, és mindig tartsd őket melegen. A veséid fontosak a saját életerőd szempontjából. Ha időnként körkörös mozdulatokkal dörzsölgeted is őket, az csak javít az állapotodon.

Orvosi Qigongból ismerős az állapotod. Vagy Yin túltengés, ami hidegségérzetet, vizesedést, vérnyomásproblémákat, és tompultságot okoz, vagy Yang hiány, ami sokkal inkább hasonlít a te tüneteidre. Próbálj ginzeng teát inni, vagy valamilyen "meleg" érzetet keltő, gyömbér, vagy ginzeng tartalmú teakeveréket.

2015. nov. 16. 13:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Csak egy kis pihenésre van szükséged. Menj szabira, pihizz. Kevesebbet aggodalmaskodj, szedj vitamint, lazits.
2015. nov. 16. 13:27
 7/16 anonim ***** válasza:
Az alacsony vérnyomás miatt rossz a közérzeteted, igyál sokkal több vizet, aludj eleget, ne stresszelj, mozogj sokat a friss levegőn és táplálkozz normálisan, akkor majd energikusabb leszel.
2015. nov. 16. 14:58
 8/16 anonim ***** válasza:

[link]

Dobj be egy snickers-t.

2015. nov. 16. 15:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért fáj a fejed, mert érzékeny vagy az időjárási változásokra és ezért lehetsz fáradékony is + a téli szezon is megvisel, csakúgy, mint engem. Nem tudom mit akart ezzel az a bizonyos hölgy, de bizonyára semmi jót. Szerintem nyugodtan hagyd figyelmen kívül. Ha meg vicces akarnék lenni azt mondanám, hogy "azért fáj a fejed, mert lefejelsz dolgokat és védőpajzsként használod", de inkább nem mondok ilyesmit. :D
2015. nov. 16. 17:22
 10/16 anonim ***** válasza:

en akkor voltam deprimalt, fejfajos es figyelmetlen amikor vashianyom volt.

a neni meg valoszinuleg reikizik.

mindenki azzal magyarazza a dolgokat, amiben hisz.

2015. nov. 16. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!