Fizetne nekem valaki azért, ha bebizonyítanám, hogy nem létező dolgokban hisztek?
Olyanokra gondolok, hogy elátkozott "kísértetházban" aludnék éjjel és ha reggelre nem enne meg a szellem, akkor megkapnám a kialkudott összeget.
Vagy ősi varázskönyvekből olvasnék fel olyan varázsigéket, amiktől állítólag meghalok és ha mégsem, akkor szintén megkapom a pénzt.
Vagy a legjobb: Varázsolok magamnak lottó ötöst és ha sikerül beváltanom a szelvényt anélkül, hogy a fejemre esne egy zongora vagy hasonló, akkor szintén megtartom magamnak és élek mint a császár.
Állja valaki a fogadást?
NEM!
hiszek, amiben hiszek, nem érdekel, hogy te hiszel-e benne. de én am nem ilyen szarságokra gondoltam, amiket fent említettél.:D
Egy igaz hívő meg tudja magyarázni, hogy miért nem támadtak meg a szellemek, vagy miért nem működött a varázskönyv átka.
Amúgy meg nem tudom, hogy mégis mi a fenéért adnának neked pénzt, miután elveszed tőlük életük egyik örömforrását...
Amúgy ajánlom neked a "the possession of michael king" c. filmet; kb ugyanarról szól, mint amit te is akarsz csinálni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!