Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Fizetne nekem valaki azért,...

Fizetne nekem valaki azért, ha bebizonyítanám, hogy nem létező dolgokban hisztek?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, hogy elátkozott "kísértetházban" aludnék éjjel és ha reggelre nem enne meg a szellem, akkor megkapnám a kialkudott összeget.

Vagy ősi varázskönyvekből olvasnék fel olyan varázsigéket, amiktől állítólag meghalok és ha mégsem, akkor szintén megkapom a pénzt.

Vagy a legjobb: Varázsolok magamnak lottó ötöst és ha sikerül beváltanom a szelvényt anélkül, hogy a fejemre esne egy zongora vagy hasonló, akkor szintén megtartom magamnak és élek mint a császár.

Állja valaki a fogadást?

2015. okt. 28. 00:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezzel nem bizonyítasz semmit te dinka. :D
2015. okt. 28. 09:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Meg mondjuk hol találsz olyan ősi varázskönyvet, amit el tudsz olvasni. Kétlem hogy jól olvasnád az eredeti héber, vagy mondjuk kínai szövegeket.
2015. okt. 28. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
És miért fizetne neked bárki ezért? A hit lényege, hogy hiszel benne, és ha vagy olyan időmilliomos, hogy be akarod bizonyítani a hívő embernek, hogy amiben hisz az kamu, akkor te nagyon unatkozhatsz. Én sem hiszek ezekbe, de nem akarom és nem tudom megváltani a világot. Az a helyzet, hogy közel vagy ahhoz, hogy troll legyen belőled, vagyis: "szeretethiányos unatkozó és beszólogatós ember" A "trollság" nem kiváltság, hanem egy szánalmas állapot. Ez lebegjen a szemed előtt. ;)
2015. okt. 28. 12:24
 14/15 anonim ***** válasza:

NEM!

hiszek, amiben hiszek, nem érdekel, hogy te hiszel-e benne. de én am nem ilyen szarságokra gondoltam, amiket fent említettél.:D

2015. okt. 28. 16:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy igaz hívő meg tudja magyarázni, hogy miért nem támadtak meg a szellemek, vagy miért nem működött a varázskönyv átka.

Amúgy meg nem tudom, hogy mégis mi a fenéért adnának neked pénzt, miután elveszed tőlük életük egyik örömforrását...

Amúgy ajánlom neked a "the possession of michael king" c. filmet; kb ugyanarról szól, mint amit te is akarsz csinálni.. :D

2015. okt. 31. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!