Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Letezik szex bevonzo magia?

Letezik szex bevonzo magia?

Figyelt kérdés
sziasztok . jartas vagyok magia teren, mar kozep szinten vagyok magus kent, viszont most szuksegem lenne szex bevonzo magiara :). olyanra gondoltam ami nem hozzad koti a masik felet hanem csak 1 alkalomal szexualitas tortenik a felek kozott :).

#szex magia #intim magia
2015. okt. 14. 12:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Egy tolték varázskönyvben maradt ránk ennek az egyedülálló mágikus módszernek a leírása. Egy 50-100 kilós, vasból készült súlyt kell cirka százszor felemelni hetente háromszor. Kb. két-három év, mire a mágikus hatás kialakul és a szexualitás a kívánt féllel megtörténik.
2015. okt. 14. 16:39
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Le kell menni az utcára, valami kerítésnek vagy korlátnak támaszkodni meztelen fenékkel és várni.
2015. okt. 14. 16:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Bizonyitottan rendelkeznek tovabba ilyen magikus hatassal a nemesfemek, illetve dragakovek. Sajnos a varazslashoz el kell hasznalni oket.
2015. okt. 14. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nem találkoztam egyszeri alkalmi szex-bevonzo máriával. Ellenben olyannal igen amihez a te kielégültséged kell. De ezt a szerelmi kötésekhez szokták használni v hasonlokhoz.
2015. okt. 14. 17:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Mágiával bocs telos hiba xd
2015. okt. 14. 17:15
 16/17 anonim ***** válasza:

"Szerettem volna újra lihegést hallani. Ezért elkezdtem futni"

ezen gondolkozz, ne a könnyebb utat válaszd mert fájdalommal fogod megfizetni az árát.

2015. okt. 14. 21:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Önbizalom, nyitottság, feromonok.

Fokozd fel tudatosan és csábítsd el, akire vágysz.

Ha semmilyen szinten nem nyitott rád, vagy a szexre, nem fog összejönni semmiképpen.

2015. okt. 15. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!