Raymond Buckland: A Boszorkányság Nagykönyve - mennyire jó, elismert könyv?
Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 22:55
2/4 anonim válasza:
Volt hozzá szerencsém, amikor könyvesboltban dolgoztam. Mivel a wicca Magyarországon eléggé kifutott, és mert a könyvben lévő receptek java része is szerelmi varázslat, meg hasonlók, ezért nem nagyon vették. Tartalmilag elég sekély, ezzel szemben drága. Kezdőknek el tudom képzelni hogy mutat újat, de vannak jobb, és olcsóbb könyvek a témában, szóval nekik sem ez a kedvencük.
3/4 anonim válasza:
en ki olvastam amiket leir annyira alapveto dolgok hogy a neten is megtalalod...
4/4 anonim válasza:
Viszont a neten ingyen találod meg, ez a könyv pedig drágább, mint amennyit valójában ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!