Nagyon erős gyűlölet van bennem egy személy iránt, ami emészt engem. Hogyan tudnék ettől az érzéstől megszabadulni? A puszta akarat már kevés.
A kapcsolatomba avatkozott ez a személy 3. félként. Megcsalás nem történt, de a páromra igen erős hatással volt egy ideig. Páromnak sikerült megbocsátanom, de a 3. fél iránt hatalmas gyűlölet tombol bennem, ami emészt... Hogyan tudnék tőle megszabadulni?
Ezernél többször próbáltam magamban átrágni a dolgot, észérveket felhozni, hogy végülis nem is történt semmi és amúgyis... de nem megy. Meg tudom ettől valahogyan magamat tisztítani?
Sajnos a másik kérdéshez írtam...
De akkor itt is megkérdezem, hogy milyen hatással volt a párodra a másik személy? És ez a másik személy tudta-e, hogy te létezel?
Mi volt a céljuk és hogy lett vége?
Te csaltad már meg a párod? Nő vagY?
Miért és hogy veszekedtetek a távollét miatt? Előtte minden jó volt?
Ki mondta, hogy ez a nő lehetséges következő?
Mit jelent, hogy gondoltak egymásra úgy? Ki mondta ezt és mire gondoltak?
Előtt minden jó volt, a távollétből az a probléma fakadt, hogy elment ugye tanulni, hogy jobb munkakörbe kerülhessen, erre az ottani csoporttársaival nem járt be oktatásra, ittak... Folyamatosan részeg volt, olyankor velem lekezelő, ha kerestem, és a vizsga sem sikerült neki, ami nem kicsi anyagi kárral is járt...
Ezeket az információkat, hogy "lehetséges következő" az egyik ilyen csoporttársától tudom.
Én nagyon szeretem a páromat, ő az első az életemben, ezért nem szakítottam sem a nő miatt, sem amiatt, hogy ennyi kárt okozott azzal, ahogy ezt a 3 hónapot megélte, de csak nem hagy nyugodni a dolog. _Talán ha nem beszélnének könnyebb lenne.... Egyszer mikor írt a nő, akkor nagyon mérgesen néztem a páromra, ő megsimogatta a fejem, hogy ezen ne puffogjak, hogy pár szót írnak egymásnak néha, úgysem látja többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!