Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meg igeztek a lányom? Szemmel...

Meg igeztek a lányom? Szemmel verték?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyeség, nem is bízok benne de kétségbe estem! 3 hónapos a lányom,nagyon jó baba volt este fél tízkor le tettem aludni hajnali 5 kor ébredt,át aludta az éjszakat! 3 hete mintha meg fordult volna a világ, éjjel nappal ordít,meg nyugtatni nem lehet sehogy csak ordít egész hajnalig.

Doktornő szerint semmi baja egészséges! Voltunk egy ismerősömnel látogatóba aki ki derült hogy igazából nem akarta hogy menjünk.... Meg verhete a lányt a szemével? Attól az estétől van hogy csak ordít egész éjjel semmi nem jó neki!

Letszi ne iteljetek a kérdés miatt de választ szeretnék hogy van e vagy kinek volt ilyesmi??

Válaszokat nagyon köszönöm előre is

2015. okt. 7. 13:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
2015. Ezt írja a naptár. Most komolyan...!
2015. okt. 7. 13:34
 2/16 anonim ***** válasza:

*Légyszi

Nem,inkább csak fogzik,vagy a hasa fáj!

De ha ennyire parázol,menj el egy hozzáértőhöz és kérdezd őt.

2015. okt. 7. 13:38
 3/16 anonim válasza:
100%
Ezotériába tpbb értelmes választ kapnál. Mármint "értelmes". Én csak fogom a fejem, hogy hamarabb jut eszedbe a szemmelverés, mint a fogzás teszem azt.
2015. okt. 7. 13:42
 4/16 A kérdező kommentje:

Ha nem tutsz normális választ írni ak,inkább ne írj semmilyent

Három hónaposan nem tartom valószínűnek h fogzás lenne

En sem hiszek ilyenbe csak a szomszéd néni aki 76 éves ő mondta h ez rontás lehet és valahogy motoszkálazóta a gondolataimba

Nem fáj semmilye azt észre vennem, a doktornő is meg mondta hogy semmi baja a gyereknek

Nincs meg keresztelve még és piros szalagot semmi kötöttem a csuklójára és már ki merültem hogy nem alszik csak vugasztalhatatlanul ordít egész nap éjjel

2015. okt. 7. 13:44
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy csak feküdnöd kell otthon, mert megfáztál, és unatkozol, mert nem kellett suliba menni és gondoltad, írsz ide valami olyat, amire érkezik elég komment! Szándékos rettenetes helyesírással nyilvánvalóan nevetséges kérdés. Nekem gyanús, hogy csak unatkozol. A "gyerek" érdekében remélem.
2015. okt. 7. 13:46
 6/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne fogzás? Az nem ugy megy,hogy elkezd fogzani és hopp egy hét mulva kijpn az elsö fog. Szakaszosan megy a dolog. Mozgolodhatnak simán a fogacskái az inyében és ez fájhat neki. Amugy meg nem egy gyereket ismerek, akinek 3,5 honaposan kijött az elsö foga.
2015. okt. 7. 13:53
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
ej de primitív vagy
2015. okt. 7. 13:54
 8/16 anonim válasza:
De lehet a foga! Lányom is kb 3,5 hónapos korában csinálta az éktelen nagy üvöltéseket...Aztán kb 1 hónap múlva kibújtak a fogai és abbahagyta.
2015. okt. 7. 13:54
 9/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az orvostól, itathatsz e vele édeskömény teát. Szerintem azt lehet három hónaposan is. Az segíteni fog. Ugyanis majdnem biztos, hogy hasfájós.
2015. okt. 7. 14:02
 10/16 A kérdező kommentje:
Hasfajos volt kapta kapja a colife cseppet meg édes kömény teát de már nem fáj a pocak
2015. okt. 7. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!