Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Megérzés vagy humbug?

Megérzés vagy humbug?

Figyelt kérdés
Mindig is szédültem és szédülök.Voltam vele orvosnál vérnyomás...stb mind helyes értéken.Nem is tudom mióta. mikor tényleg nagyon elkezdek szédülni akkor erősödnek a "megérzéseim. De nem ez a legrosszab ! 1 elsönek voltam xy munkahelyen. Mondták hogy Hozzak ki valamit a raktárból.(Ténylegesen nagy raktár volt)Nagyon fáradt voltam mert nem voltam hozzá szokva a korán keléshez. Na a lényeg hogy bementem és egyből a helyéröl vettem ki a Lapkát.(Forgácsoló kellék) Mentem vissza Erre a munkatársam akinek vittem meg jegyzte hogy milyen gyors voltam.Megjegyeztem magamnak hogy ma "Megyek lottózni".Akkor nagyon nem is tulajdonítottam jelentöséget.Ez egyre sűrűbben fordul elő velem.Ilyenkor nem is tudom mit csinálok csak teszem.Nem én irányítóm csak mikor szédülök. Vagy ha nem figyelek rá.
2015. szept. 29. 14:23
 1/3 Legoman ***** válasza:

Ha akkor méri meg a vérnyomásod, mikor nem szédülsz, akkor biztos rendben van.

Legyen melletted napközben otthon egy vérnyomásmérő és ha megint szédülsz, akkor mérd meg.

De egyébként a vércukor szinted is lehet alacsony.

Egyél sok gyümölcsöt, és zöldséget. Sportolj valamit, vagy csak menj el futni egy órára. A lényeg, hogy sokat mozogj a munkaidőn kívül.

2015. szept. 29. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem alszom sokat, nekem is szükségem van, hogy 1 óráig keltegessem magamat és legszívesebben soha nem kelnék fel. Bár már volt, hogy felugrottam.

Reggel pedig nem tudok enni semmit, akkor sem ha éhes vagyok. Csak ritkán és nem mindegy, hogy mit.

Te szoktál reggel enni? Mennyit alszol?

Szerintem inkább a cukrod, mint a vérnyomásod nézegetném, persze nem biztos.

Ez az ösztönszerű koncentráció vagy minek nevezzem pedig valószínűleg a fáradtság oka. Amikor keveset alszom és dekoncentráltabb vagyok, akkor is, ha nem érzem.

2015. szept. 29. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben neurológushoz mennék el, és a háziorvosodnak id oda kellett volna küldenie. A szédülést okozhatja az egyensúly szerv megbetegedése is.Hányingered nem szokott lenni? Ha ez vezetés közben kap el, akkor állj meg, húzódj le(tapasztalat).
2015. szept. 30. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!