Hol tudnék régi igazi ( nem humbug ) varázskönyveket olvasni?
Figyelt kérdés
én hiszek a mágiában a démonokban angyalokban. de tudom hogy a mágikus írások és könyvek 97% kb humbug... a maradék 3%ot szeretném fel lelni csak elolvasás gyanánt. (Szkeptikusok kíméljenek és a %-ok csak jelképes adatok)2012. aug. 1. 23:11
1/11 anonim válasza:
Meny el a varázsvárosba, ott menny a varázsnegyedbe, ahol ha varázsnap van, akkor megtalálod a varázspiacot, ott keresd a varázsstandot és ott tudsz varázskönyvet venni. Sehol máshol nem lehet!
2/11 anonim válasza:
Gyermek könyves könyves boltban.
4/11 anonim válasza:
Corpus hermeticum, Raziel arkangyal könyve(köze nincs raziel arkangyalhoz), Melkizédek a tűz misztériuma, Az ember szellemi központjai. Ezek mind érdekes olvasmányok a témában. A hermit kiadó adta ki ezeket a köteteket, és elvileg bármelyik nagyobb könyvesboltban kaphatók vagy rendelhetők.
7/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, imádom a meséket!!
8/11 mustafa33 válasza:
bárhol, csak meg kell szerezned őket.
9/11 anonim válasza:
Miskolc-Repülőtéri Tesco mögött a dombon az erdős részben.Ott vagyunk mi is.Van 1 könyvünk igaz csak félig van ksész.De aki a tanítványunk az láthatja
10/11 anonim válasza:
Harry Potter sem tudott segíteni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!