Hogy tudok lemenni a pokolba vagy egyáltalán lehetséges?
Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 09:43
11/23 anonim válasza:
Az anyagi pokolra gondolsz?
Már ott vagy.
A másik értelmezés, mint "pokol" az asztrál sík lehet.
Ha negatív gondolatokkal vagy teli, és úgy lépsz be az asztrál síkra, akkor megláthatod a "poklot".
Viszont az a keresztény elképzelés (legtöbben erre a "pokolra" gondolnak) az nehéz lesz.
Mivel nem létezik.
Most jöhettek azzal, hogy de akkor a démonokkal mi lesz, hisz ők is a "pokolhoz" tartoznak...
Nos ebből a nézetből is megbukott az elmélet.
A démonok az összes síkon és az összes dimenzióban megtalálhatók.
Leegyszerűsítve: Az a pokol amire te gondolsz, oda sehogy sem.
13/23 anonim válasza:
Agent J on valami troll? Vagy komolyan ilyen nagytudasu?
14/23 Agent J válasza:
#13 Hagyjuk már ezt az önözést, ez nekem túl hivatalos. Nem vagyok nagytudású, csak sok minden van mögöttem.
16/23 A kérdező kommentje:
amugy csak kiváncsivá tett a dolog meg hogy ha tök durva lenne ha tényleg lenne pokol és le lehetne menni oda meg kipróbálnám milyen ott az élet meg ilyenek.....
2015. szept. 19. 22:01
17/23 Agent J válasza:
#15 Köszönöm és remélem összejön, mert ugyebár lelkem az nincs, így viszont örökké élhetek, mint hal a pokolban.
19/23 anonim válasza:
# 17 XD, ha barmi van erted megyek kocsival. :*
20/23 Stewie Griffin(real) válasza:
Agent J !!! Feldobtad a napom. :-) Már nagyon régóta nem röhögtem annyit, mint mikor olvastam a válaszaid. Köszönöm. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!