Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik olyan, hogy asztrális...

Ktk312 kérdése:

Létezik olyan, hogy asztrális tapintás?

Figyelt kérdés
O.o ???wtf??? T_T
2015. aug. 16. 23:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Senki sem tudja bizonyítani az asztrális utazását. Innentől kezdve miért kéne elhinnünk, hogy igaz? Csak mert az ezós pistikék azt mondják?
2015. aug. 17. 16:47
 12/29 anonim ***** válasza:
#11 Senki sem tudja bizonyitani azt sem, hogy nem letezik. Vagy tudod mit?! Bizonyitsd mar be nekem, hogy nem letezik.
2015. aug. 17. 17:04
 13/29 Ozmium42 ***** válasza:
75%
#12 Erre semmi szükség. Ha nem lehet bizonyítani, hogy van, akkor pont olyan, mintha nem is lenne.
2015. aug. 17. 17:52
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

"#9 Csak az lehet igaz, amit te gondolsz? Ertem..."

Nem érted, mert nem tudsz normálisan gondolkodni, amit mondasz az abszurd és nevetséges semmi alapja sincsen. Kitalálsz valami onnantól pedig létező, de csak a fejedben létezik, és a hozzád hasonlók fejében. Ennyi erővel helikopter is lehetnél. :D

2015. aug. 17. 18:28
 15/29 anonim ***** válasza:

Mellesleg megjegyeznem, hogy mernoknek tanulok, de szabadidomben eljarok egy spiritualis mesterhez aki tanit engem!! ( ha eddig valami "mindent elhiszek horoszkopos hulyegyereknek" hittel volna. )

Nem sikerult felhuzni egyikotoknek sem, de messze jartok az igazsagtol es ez szomoru.

2015. aug. 17. 19:03
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

Na, ezó pisti már mérnöknek tanul, frankó.

Kis hazudós.

Mindig annak kell bizonyítani az igazát, aki állít valamit. Az nem bizonyíték, hogy az asztrális utazás nem létezése nincs bizonyítva.

Ezt egy mérnök hallgató tudná, de te csak az 5. b. osztályban méricskéled a kis pöndölődet a haverjaidéhoz, maximum. Legalábbis az értelmi szinted ott van.

2015. aug. 17. 20:05
 17/29 anonim ***** válasza:

#15 És honnan veszed, hogy nekem kéne bizonyítani, amiben te hiszel? Te nem tudod bizonyítani az álláspontodat, ellenben tőlem várod a választ? Én bizonyítsam be neked? Na és mihez kéne viszonyítani? És honnan a francból tudod, hogy amiket leírnak tapasztalatok? Ott voltál? Ha fizikát és biológiát tanulnál talán meg tudnád érteni miért vagy nevetséges. Én lehülyézzem azokat, akik fossák a szavakat és a levegőben beszélnek, mit tehetsz ellene? Bizonyítsd be, hogy tévedek. Máskülönben mehetsz a levesbe!

"Mellesleg megjegyeznem, hogy mernoknek tanulok, de szabadidomben eljarok egy spiritualis mesterhez aki tanit engem!!"

Na basd már. mindjárt elesek a székkel. Mit akarsz ezzel? Szeretnéd, hogy alkalmazzalak? :D Nem irigyellek, hogy szélhámos munkanélküliekhez jársz, akik belőled is munkanélkülit fognak csinálni.

2015. aug. 17. 20:31
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
#18 Mit keresel az ezotéria témában? :)
2015. aug. 17. 20:50
 19/29 Ozmium42 ***** válasza:
Szerintem ezo-mérnököket :D
2015. aug. 17. 20:57
 20/29 anonim ***** válasza:
#19 Jogod? :)
2015. aug. 17. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!