Működő szerelmi varázslat?
"#9 De miért úgy nyalizol, hogy engemet is belevonsz?"
Fejtsd már ki kinek "nyaliztam" és mivel. Téged lehetetlen nem belevonni abba, amit te írtál, nem gondolod?
"A megoldás az, hogy ne ilyen szerelmi varázslatokkal szerezzen magának párt, hanem próbálja meg a régi jól bevált módszert, az elcsábítást. A béküléshez pedig a verbális kommunikációt ajánlom. :D"
De a kérdés nem a párkapcsolatok kategóriában van, tehát a kérdező nem ilyen választ vár. Az lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy mi célravezető, vagy helyes.
"Ha már itt tartunk milyen hasznos választ írtál eddig? Hol van? Hát én nem láttam. :D"
Ez azért lehet, mert nem te vagy a kérdező. Neki privátban írtam.
"Fejtsd már ki kinek "nyaliztam" és mivel. Téged lehetetlen nem belevonni abba, amit te írtál, nem gondolod?"
Nem én vagyok a kérdező nem gondolod? És mit fejtsek ki, hogy direkt kiszúrtál engem, hogy te magad a védelmező szerepében tetszelegj?
"De a kérdés nem a párkapcsolatok kategóriában van, tehát a kérdező nem ilyen választ vár. Az lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy mi célravezető, vagy helyes."
És most bólogassak neki, ahogy nyilván te is teszed, mert a kérdező nem ilyen választ vár? A célravezető és helyes döntés mindig felmerül, mint egy választási lehetőség. Nem lehet kikerülni bármelyik kategóriában is legyen feltéve a kérdés.
A témakör elég nagy, tud magára vigyázni.
Miért téged? Mert mást sem csináltál, csak körberöhögtél mindenkit, hogy mekkora idiótaságokban hisznek.
Abban egyetértek, hogy a kérdező célja helytelen, de attól még a témakör adott.
Ha nagyon rád jön a szükség, akkor se a konyhába végezd el, nem oda való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!