Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Működő szerelmi varázslat?

Működő szerelmi varázslat?

Figyelt kérdés
Ismerem a veszélyeit, de tényleg szükségem lenne rá, a mi történetünk elég.. bonyolult.
2015. aug. 6. 15:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#9 De miért úgy nyalizol, hogy engemet is belevonsz? A megoldás az, hogy ne ilyen szerelmi varázslatokkal szerezzen magának párt, hanem próbálja meg a régi jól bevált módszert, az elcsábítást. A béküléshez pedig a verbális kommunikációt ajánlom. :D Ha már itt tartunk milyen hasznos választ írtál eddig? Hol van? Hát én nem láttam. :D
2015. aug. 6. 19:11
 12/21 anonim ***** válasza:

"#9 De miért úgy nyalizol, hogy engemet is belevonsz?"

Fejtsd már ki kinek "nyaliztam" és mivel. Téged lehetetlen nem belevonni abba, amit te írtál, nem gondolod?

"A megoldás az, hogy ne ilyen szerelmi varázslatokkal szerezzen magának párt, hanem próbálja meg a régi jól bevált módszert, az elcsábítást. A béküléshez pedig a verbális kommunikációt ajánlom. :D"

De a kérdés nem a párkapcsolatok kategóriában van, tehát a kérdező nem ilyen választ vár. Az lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy mi célravezető, vagy helyes.

"Ha már itt tartunk milyen hasznos választ írtál eddig? Hol van? Hát én nem láttam. :D"

Ez azért lehet, mert nem te vagy a kérdező. Neki privátban írtam.

2015. aug. 6. 19:40
 13/21 anonim ***** válasza:

"Fejtsd már ki kinek "nyaliztam" és mivel. Téged lehetetlen nem belevonni abba, amit te írtál, nem gondolod?"

Nem én vagyok a kérdező nem gondolod? És mit fejtsek ki, hogy direkt kiszúrtál engem, hogy te magad a védelmező szerepében tetszelegj?

"De a kérdés nem a párkapcsolatok kategóriában van, tehát a kérdező nem ilyen választ vár. Az lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy mi célravezető, vagy helyes."

És most bólogassak neki, ahogy nyilván te is teszed, mert a kérdező nem ilyen választ vár? A célravezető és helyes döntés mindig felmerül, mint egy választási lehetőség. Nem lehet kikerülni bármelyik kategóriában is legyen feltéve a kérdés.

2015. aug. 6. 19:58
 14/21 anonim ***** válasza:

A témakör elég nagy, tud magára vigyázni.

Miért téged? Mert mást sem csináltál, csak körberöhögtél mindenkit, hogy mekkora idiótaságokban hisznek.

Abban egyetértek, hogy a kérdező célja helytelen, de attól még a témakör adott.

Ha nagyon rád jön a szükség, akkor se a konyhába végezd el, nem oda való.

2015. aug. 6. 20:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Valaki elmondhatná már, milyen veszélyei vannak. Tényleg érdekelne. :)
2015. aug. 6. 20:10
 16/21 anonim ***** válasza:
#14 Ja, és te azért vagy itt, hogy mást kérdőre vond, hogy ha rossz fát tesz a tűzre. Kár, hogy nem parancsolgatsz nekem. Azt sem engeded meg, hogy a jövőbe, ha lesznek további hozzászólások, kiegészítsem a mondatomat. Persze nem veled fogom ezeket megvitatni, mert nem is neked szóltak a válaszaim, ha magadra vetted az már a te problémád.
2015. aug. 6. 20:21
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Aha, szóval neked senki ne szóljon azért, ha ostobaságokat írsz, ha te írod másnak, hogy szerinted ostobaságot írt, az rendben van. Érdekes értékrendszered lehet... Ne aggódj, tőlem elférsz.
2015. aug. 6. 20:52
 18/21 anonim ***** válasza:
#17 Te írsz ostobaságokat. Eddig, csak kérdeztem. Ha lehet máson vezesd le a feszültséget.
2015. aug. 6. 21:07
 19/21 anonim ***** válasza:
A hatos és nyolcas komment nem erről árulkodik...
2015. aug. 6. 21:15
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 Mindenkinek vannak személyes megjegyzései, ahogy neked is rólam. Nincs mit tenni ilyen világban élünk. Fogadd el, és lépj tovább!
2015. aug. 6. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!