Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Székmágiát csináltak nekem...

Székmágiát csináltak nekem még régen, Nem tudom mit okozott az, honnan tudhatom meg hogy mi volt az és mit okozhatott?

Figyelt kérdés

Kamasz koromban történt, hogy egy székre leültem egy sörözőben az osztálytársaimmal, és az egyik elárulta, hogy az ő ismerőse ezt a széket amire leültem, mutatta a kezével hogy "megjelölte" Gondolom fehér mágusok ilyet nem csinálnak, nem tudom mi lehetett ez, és hogy mit jelent?

Tudnátok erre válaszolni? Hogy pl mit lehet így elérni? Mire volt ez jó? Tudtok ajánlani segítséget rá?

#szék #mágia #feloldás #székmágia #szék megjelölés
2015. aug. 2. 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Székmágia ? Ez most vicc ?
2015. aug. 2. 12:06
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Jin! Ezennel feloldom az ellened elkövetett székmágiát, nyugodj meg, semmilyen rossz hatás nem maradt.

Nem tudom, mit akartak, de mind aki csinálta, mind aki mondta ártott neked, mert egy nem átlátható, nem tudatosítható dologgal megijesztettek, félelmet keltettek benned és ez maga az ártás. Ne félj!

Fehér mágus ritkább, mint a fehér holló. Ha már van valamilyen képessége, nagy a kísértés, hogy rosszra használja.

2015. aug. 2. 12:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Komoly?

Egyrészt nem létezik olyan, hogy fehér és fekete mágus...

Másrészt nincs olyan, hogy székmágia.

A válasz erre az, hogy az osztálytársaid csak vicceltek, semmi más.

Hogy mit lehet így elérni? Semmit...

Mire volt ez jó? Semmire...

Tudok e ajánlani segítséget? Ha komolyan hiszel ebben a zagyvaságban, akkor ne ülj rá a székre. Ennyi az egész, nem a te és nem is az ő széke, hanem a sörözőé...

2015. aug. 2. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg úgy jelölte meg, mint a kutyák a területüket, de akkor cinkes beleülni.
2015. aug. 2. 13:59
 5/11 A kérdező kommentje:

A fogalmazás nem volt jó részemről, én neveztem így el, hogy székmágia, ők nem mondták így, úgy volt, hogy leültem egy székre, aztán szóltak, hogy ez a szék meg van jelölve, és mozdulatokkal mutatta hogy hogy, és hogy oda valaki lefog ülni, de már nem emlékszem rá, hogy mi volt a történet. Utána beszéltem is azzal, aki megjelölte, akkor ismerkedtem meg vele, de még azóta sem kérdeztem meg tőle, se a volt osztálytársamtól, mit is akartak ezzel.

Ez a srác bölcsnek látszott, de éreztem felőle valami negatívat, később hallottam is róla rossz pletykákat, mágiázás téren. Ez a múltamban ilyen rejtély, ő ki volt, de azóta kerestem a társaságát, és megváltozott az érdeklődésem a mágia felé lettem nyitott, mindenféle ilyen könyveket olvastam egyszerre, fekete mágiától kezdve a vallásos témán át asztrológia, azt akarnám megtudni, hogy nem e ez a esemény változtatott meg tudat alatt.

2015. aug. 2. 14:09
 6/11 A kérdező kommentje:
szóval a "poén" az hogy én nem tudtam hogy ez az a szék ami pont meg van jelölve, pont arra ültem rá.
2015. aug. 2. 14:11
 7/11 anonim ***** válasza:

"oda valaki lefog ülni" az igen, egy kocsmában elhelyezett székre le fog valaki ülni... :"D

Inkább az lenne a csoda, ha nem ülnének rá.

Szerintem nem ez az esemény változtatott meg.

"Ez a múltamban ilyen rejtély, ő ki volt, de azóta kerestem a társaságát, és megváltozott az érdeklődésem a mágia felé lettem nyitott, mindenféle ilyen könyveket olvastam egyszerre, fekete mágiától kezdve a vallásos témán át asztrológia"

Az, hogy kerested a társaságát nagy eséllyel azt jelenti, hogy elhitted, hogy "megjelölte" azt a széket egy mágiával ami talán balszerencsét hoz arra az emberre aki ráül arra a székre és meg akartad tudni, hogy így van e... És az, hogy megváltozott a hozzáállásod a mágiához nem jelent semmit, egyszerűen csak elkezdett érdekelni ez a téma. Nincs ebben semmi különös...

2015. aug. 2. 16:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a nyugtatást, de engem az érdekelt volna, hogy milyen szertartás ez? hogy mit lehet vele elérni, a mágiában? Szóval ilyen szakvéleményre lennék kíváncsi aki benne van a mágiában az okkult "tudományokban"
2015. aug. 2. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen sem ez egy ritka nagy baromság a mágiában a szimbólumokat sem csak úgy magában szokás használni hogy pl felrajzolok valamire egy jelet és kész
2015. aug. 2. 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Akármit be lehet programozni egy széket is hogy ha ráülsz történnyen aminek történnie kell.

Akármire beprogramozhatta arra is hogy ha beleülsz szerencséd legyen de gy ilyen mágia nemntul erős és max 20 napig tarthatott ha télleg értett hozzá. Egyszoval akármit okozhatott és biztos hogy már nem okoz semmit :)

2015. aug. 3. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!