Olyan okkult személyt keresek aki jártas és eredményes is a szerelmi kötés létrehozásában. Tudnátok ajánlani?
Kedves Kérdező!
Csak akkor szabad szerelmi kötést csinálni,ha a másik fél is beleegyezik. Akkor harmónikus, szép kapcsolatotok lesz.
Ha a másik fél nem tud róla, nem ajánlom, hogy megtedd!
Visszahat rád, és lehet,hogy TE fogod őt sokkal jobban szeretni, de ő nem téged.
A karma valóban hat rád, a következő életedben jön vissza ez a bűnöd, de MINDEN megbocsátható, sőt meg KELL bocsátani! Önmagadnak és másoknak is.
Egy barátnőm csinált szerelmi kötést menseszes vérrel és szőrrel, ezt megetette a pasival, de az lett a következménye, hogy ő szerette meg nagyon a pasit, és nagyon rosszul érezte magát utána.
Azt mondta, soha többet nem csinál ilyet, mert megbánta, kényszeres kötődést csinált nála.
Ellenem is csinált valaki mágiát, hogy szeressem.
Amikor találkoztunk, valóban kívántam őt, de ez elmúlt kb fél év alatt, és ő még mindig szeret engem a mai napig, mert nem vagyunk együtt.
Ez a pasi egyébként hivatásos boszorkány, tehát ő csinálta a mágiát ellenem, de visszafelé hatott nála is.
Én sem ajánlom,hogy megtedd!
Ha mégis sikerülne és nem olyan lesz,amilyet szeretnél, utána töröltetsd az egészet, akkor nem fog hatni rád többé sem most, sem a köv. életed valamelyikében!
Ha még van kérdésed, hívjál fel! 30/311-5898
Szeretettel:
Lakos Kati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!