Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Olyan okkult személyt keresek...

Olyan okkult személyt keresek aki jártas és eredményes is a szerelmi kötés létrehozásában. Tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

2015. aug. 1. 18:24
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Hónapok óta rágódok a dolgon és tanulmányozom a témát, nem tegnap találtam ki. Lebeszélni róla úgysem tud senki úgyhogy inkább segítsen aki ismer ilyen embert.
2015. aug. 2. 15:50
 12/27 anonim ***** válasza:
50%
Jó. Írj.
2015. aug. 2. 16:43
 13/27 anonim válasza:
31%
Édes Jézus! Itt mindenki meghibbant? Ti hisztek ebben a marhaságban? Egy szó: HUMBUG! Varázslatok NINCSENEK. Valakit szerelemre kényszeríteni FIZIKAI KÉPTELENSÉG! Idióták gyülekezete!
2015. aug. 3. 00:21
 14/27 anonim válasza:
82%
Azt gondolom, ha valaki ilyen szinten elhatározta magát képtelenség lebeszélni. Én tudok valakit akinél működik. Privátban a többit.
2015. aug. 3. 10:55
 15/27 anonim ***** válasza:
63%
Tényleg egy olyat akarsz magadhoz kötni, aki nem akarja? Szerinted ebből mi sül ki?
2015. aug. 3. 11:02
 16/27 Legoman ***** válasza:
63%

Én már ráhagytam a kérdezőre.

Saját kárán tanul az ember.

2015. aug. 3. 11:03
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen nem létezik.
2015. aug. 3. 11:42
 18/27 anonim válasza:
70%
17-es már hogyne létezne :D Azért mert te még nem tapasztaltad és így gondolod. A férjem csúszva-mászva kért tőlem bocsánatot és hagyta ott a szeretőjét egy ilyen kötés után. Én meg elzavartam. Azóta is kuncsorog de leszarom!
2015. aug. 3. 11:50
 19/27 SZücsöm ***** válasza:
Szerelmi kötés? Mi ez valami Bondage játék az ágyban? :D
2015. aug. 4. 08:37
 20/27 anonim válasza:
74%

Legomant kiegészítve: bármilyen természetfeletti 'kérés' teljesítése rajtad keresztül működik. Legyen az átok vagy áldás, rajtad megy át, te vagy a csatorna. Ha megátkozol valakit (mert ugye ne legyenek illúzióink, ez egy átok, már az okkult ténye miatt is, de kb te is látod hogy megátkozni akarod - szerelmi kötés, még csak nem is szerelem amit írsz), akkor az átok rajtad keresztül megy majd, vagyis te is meg leszel átkozva. Soha nem lesz szerelmes beléd, mert ahhoz kell az ember (legalább kis tudati) beleegyezése is.

Tedd fel magadban a kérdést hogy mit akarsz: szerelmes lenni belé vagy uralni őt? Az elsőre ez nem megoldás. A másodikra sem, de ott legalább van min elindulni.

Amúgy meg vigyázz, mert csalók vannak ezen a téren is. Azt mondtad, neked bármit megér, lehet hogy rajtad is lesz valami (vagy csak meglopnak), míg a kérésedet meg nem is teljesítik.

Ervin

2015. aug. 4. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!