Beszéltél már a Sátánnal? Mit mondott?
Spirituális meg nem spirituális Sátánista fórumokon olvastam, hogy a regisztráltak olyan szintű beavatottsági fokon voltak, hogy képesek voltak kommunikálni oda vissza a Sátánnal. Ők kérdeztek, míg Sátán atyjuk válaszolt rá.
Az érdekel, hogy neked miket mondott? Milyen az élete ? Hogy gondolkozik a világról, a politikusokról, háttérhatalomról az emberekről és rólad?
"Mit tanácsól rajongóinak, imádóinak, követőinek?"
Nekem azt mondta, hogy hitetlentől lopni nem bűn, hanem erény.
" jól szórakozom ahogy elnézem az emberek világát. Sokszor a kisujjamat sem kell mozdítanom és millió számra kapom a lelkeket. Az emberek a saját vesztükbe rohannak, de én várni fogom őket."
" attól hogy engem istenítesz nem leszek kíméletesebb veled"
" néhány az ivadékaim közül köztetek él"
" ti, akik folyamatosan kedvetek szerint megidéztek minket, a poklom legmélyebb, leg kilátástalanabb részében fogtok szenvedni az örökkévalóságig "
Kérdező, sajnos nem fogsz a neked megfelelő választ kapni.
Sátán-nal nem lehet csak úgy beszélgetni, ő is egy fejedelem.
Egy a hiearchiában lévő démonnal küldhet üzenetet, de nem hinném hogy oda vissza párbeszélgetést folytathatnál vele.
Lehet Sátánnal beszélni, ez igaz!
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy szóban, azonnal válaszol, hanem különféle módon adja meg a választ. Lehet az jel...stb.
Aki komolyan beszél vele, az konkrétumot nem fog neked leírni, mert ez csak a két félre tartozik.
Ha azonban érdekel, akkor beszélj Vele, de nem gondolom, hogy az általad leírtakra fog választ adni neked. Azért ez nem így megy!
Hát Azazel elég elfoglalt, de végülis lehet vele beszélni. Sajnos csak asztrális utazás kereteiben, amiben a te lelked másolata lép át egy másik síkra, ugyanis a sátán megidézése erre a síkra akkora energiát igényelne, amibe valószínűleg azonnal belehal az ember. Az asztrális síkon viszont szívesen fogadja az embereket személyesen is. Azonban első pár alkalomnál nyomós indokod kell legyen, hogy ő maga fogadjon. Ezeken az alkalmakon ha elég jó viszonyba kerülsz vele, akkor a későbbiekben szívesen fog fogadni "csak úgy" is :)
Ha további dolgok érdekelnének, azokat privátban szívesen elmondom.
Üdv, egy ES-t valló...
Engem azért érdekelnének a logikus tudományos teológiai szempontok, hogy az előző válaszom miért nem hasznos?!
Üdv, egy ES-t valló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!