Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Beszéltél már a Sátánnal? Mit...

Beszéltél már a Sátánnal? Mit mondott?

Figyelt kérdés

Spirituális meg nem spirituális Sátánista fórumokon olvastam, hogy a regisztráltak olyan szintű beavatottsági fokon voltak, hogy képesek voltak kommunikálni oda vissza a Sátánnal. Ők kérdeztek, míg Sátán atyjuk válaszolt rá.

Az érdekel, hogy neked miket mondott? Milyen az élete ? Hogy gondolkozik a világról, a politikusokról, háttérhatalomról az emberekről és rólad?

2015. júl. 29. 22:18
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ezt komolyan kérdeztem. Sok vallású beszélget Istenével, mely jelen esetben a Sátán és nagyon érdekel, hogy egy ilyen lény, miként gondolkozik a világról, milyen válaszokat ad ? Mit tanácsól rajongóinak, imádóinak, követőinek? Tesz-e egyáltalán különbséget abban, hogy egy magas rangú sátánista valaki, aki már áldozott kecskét vagy macskát vagy csupán egy elmélkedő ember valaki, áldozatok nélküli spirituális sátánista, aki próbál elmélyedni a pokol bugyraiban
2015. júl. 30. 00:28
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem akarom elhinni, hogy halucinogén szerek folyamatos szinten tartása mellett még van energiád itt kérdezgetni!
2015. júl. 30. 05:18
 13/23 anonim ***** válasza:
"Ha még egyszer rossz fedlappal adod le a TPS reportot, akkor kirúglak!"
2015. júl. 30. 06:00
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta, hogy meg fog enni.
2015. júl. 30. 08:00
 15/23 anonim ***** válasza:

"Mit tanácsól rajongóinak, imádóinak, követőinek?"

Nekem azt mondta, hogy hitetlentől lopni nem bűn, hanem erény.

2015. júl. 30. 08:48
 16/23 anonim ***** válasza:

" jól szórakozom ahogy elnézem az emberek világát. Sokszor a kisujjamat sem kell mozdítanom és millió számra kapom a lelkeket. Az emberek a saját vesztükbe rohannak, de én várni fogom őket."

" attól hogy engem istenítesz nem leszek kíméletesebb veled"

" néhány az ivadékaim közül köztetek él"

" ti, akik folyamatosan kedvetek szerint megidéztek minket, a poklom legmélyebb, leg kilátástalanabb részében fogtok szenvedni az örökkévalóságig "

2015. júl. 30. 10:16
 17/23 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező, sajnos nem fogsz a neked megfelelő választ kapni.

Sátán-nal nem lehet csak úgy beszélgetni, ő is egy fejedelem.

Egy a hiearchiában lévő démonnal küldhet üzenetet, de nem hinném hogy oda vissza párbeszélgetést folytathatnál vele.

2015. júl. 30. 10:45
 18/23 anonim ***** válasza:
14%

Lehet Sátánnal beszélni, ez igaz!

Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy szóban, azonnal válaszol, hanem különféle módon adja meg a választ. Lehet az jel...stb.

Aki komolyan beszél vele, az konkrétumot nem fog neked leírni, mert ez csak a két félre tartozik.

Ha azonban érdekel, akkor beszélj Vele, de nem gondolom, hogy az általad leírtakra fog választ adni neked. Azért ez nem így megy!

2015. júl. 30. 15:16
 19/23 anonim ***** válasza:
29%

Hát Azazel elég elfoglalt, de végülis lehet vele beszélni. Sajnos csak asztrális utazás kereteiben, amiben a te lelked másolata lép át egy másik síkra, ugyanis a sátán megidézése erre a síkra akkora energiát igényelne, amibe valószínűleg azonnal belehal az ember. Az asztrális síkon viszont szívesen fogadja az embereket személyesen is. Azonban első pár alkalomnál nyomós indokod kell legyen, hogy ő maga fogadjon. Ezeken az alkalmakon ha elég jó viszonyba kerülsz vele, akkor a későbbiekben szívesen fog fogadni "csak úgy" is :)

Ha további dolgok érdekelnének, azokat privátban szívesen elmondom.

Üdv, egy ES-t valló...

2015. júl. 30. 20:18
 20/23 anonim ***** válasza:

Engem azért érdekelnének a logikus tudományos teológiai szempontok, hogy az előző válaszom miért nem hasznos?!

Üdv, egy ES-t valló...

2015. júl. 31. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!