Amíg tart az alku a sátánnal miért nem lehet gyónni menni a templomba? Ez valami Isteni, sátáni egyezség?
Több helyen régen olvastam, hogy akik eladták a lelkük sátánnak jobb élet reményében, azok később rosszúl jártak és elmentek meggyónni a templomba, de bemenve rosszúl lettek, elájúltak volt aki szívinfarktust kapott és mentőt kellett hívni mindhez. Most szintén egy kérdésben ezt olvastam http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__6.. Miért van ez?
Az emberben levő démon vagy maga a sátán tesz valamit az emberrel, ha bemegy a templomba? Olvastam azt, hogy egy démon és sátán is megbolondúl a templomban levő szent dolgok, főleg szentelt víz energetikai kisugárzásából és akkor kapálózik és az emberi test chakrájába, energiamezejébe belekapaszkodva leszívja azt és az ember rosszúl lesz meghalhat. ez igaz? Vagy másról van szó, valami egyezség? Hogyan működik ez?
1. gyónás csak a katólikusoknál van, reformátusoknál nincs
2. az ördög egykor isten szolgája volt
3. ő nem akar neked rosszat hanem a vágyaidat használj fel
4. az isten nem úgy segít mint az ördög ő nem toll alád semmit se ő erőt add h kibírd az élet buktatóit
5. ami nem öl meg erősít
6. gyónni nem csak a templomban lehet hanem otthon tiszta szívből megbánod bűnöd és elmodod vétkeid
7. imádkozni mindig lehet sosem késő, a halálos ágyon is lehet bűnbocsánatot kérni
8. véletlen lehet a fent említett templomos dolgok
9. pappal nem csak a templomba lehet találkozni
10. olvass bibliát ha az megnyugtat
vlhogy nekem sosem jutna eszembe az ördöggel egyességet kötni
pedig volt mikor jól jött volna a semmiből a csoda, biztos van védőangyalom aki megakadályozza h eladjam bárkinek is a lelkem, vlh mindig isten kértem, hát választ nem kaptam, csak így utólag tudom h kitartást erőt h végig csináljam és tanuljak belőle, amit még mindig teszek
Sátán nincs csak a biblia mesélye h magyarázatot adjon mért sz ar itt élni a földön.Ima és a gyónás szerintem baromság én biztos nem fogok imádkozni.Ha segíteni akar akkor "istenítés"nélkül is megy
Ha a hibáidat megbánod akkor úgy is tudja nem kell magadba beszélni.
Kérdező, ide nem írom le, de ha választ akarsz erre pontosan kapni, akkor írj nekem privátot!
Üdv: Egy tapasztalt
404 nevű felhasználó válasza:
Mert gondolom miután egy betörő elviszi a fél házat, nem jön vissza másnap rendőrkén nyomozni saját maga után.
Szerintem a Sátánt sem kell elitélni...
Hidjétek el, vannak nála rosszabb entitánsok is!....
Egyébként ilyen szerintem csak a filmekben van, nem úgy kell beállítani Isten-t és Sátán-t mit ellenfeleket, a másik ne keverjétek Lucifert=Sátánnal mert, a 2-őt nagyon elszokták nézni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!