Van olyan ismerősöd, aki alkut kötött egy démonnal?
- konkrétan érdekel :
- hogyan idézte meg :
Illuminátus rendezvényen, egy boszorkány sátánista idézte meg neki.
- volt-e,és mi a feltétel :
Követnie kell az Illuminati páholynagymesterének utasításait az öltözködésére és gesztusaira valamint klipjeire vonatkozóan és természetesen vállalja még életében a démoni megszállást valamint szexrabszolga lesz orgiákon és megy a pokolba mikor meghalt.
- és most mi van vele :
Részt vesz ezeken. Jól él, dorbézól paráznáskodik stb.
- ,teljesült-e az alku :
Majd megy a lecsóba.
a Démonok a segítőink, társaink, barátaink
csodálatos lények, akik nem gonoszak, és csúnyák, ahogy azt a keresztények elferdítették
sok ókori egyiptomi Isten valójában Démon
Sátán minden igaz gyermekének van Őrződémonja
én úgy tapasztaltam, nem kell alkut kötni
a Démonom maga jött el hozzám, anélkül, hogy megidéztem volna
én először konkrétan azt kértem, hadd legyek a barátja, és nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy a barátja lehetek
nagyon büszke vagyok rá
később kértem, tanítsa meg nekem mindazt, amit Ő tud, és én arra fogom használni ezt a tudást, hogy felvilágosítsam az embereket, hogy Sátán egyáltalán nem gonosz, hanem Ő az, aki valóban szereti az embereket, és Ő az, aki mellettünk áll mindig,és minden helyzetben
kb. ennyiből áll egy "alku", szó sincs olyanról, hogy a lelkünket, meg az életünket kérik, meg megszállnak minket, ezek hülyeségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!