Találtam egy elég komoly oldalt aszt írják rajta hogy az olvasóikat védőszöveg védi a finom negatív energiáktól nekem elég gyanús mert mintha démon nevek lennének a védőszövegek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 19:56
11/28 anonim válasza:
Inkább kezdj el élni a való világban, ne ilyen mesebeli baromságokon agyalj.
12/28 anonim válasza:
Ezek nem istennevek, hanem mantrák. A hindu vallásban ez az imádság formája. Nagyjából úgy mondják őket, mint a keresztények a miatyánkot, az üdvözlégyet, és a többi imádságot. Ugyanúgy egy rózsafüzért a malát használják, hogy számon tartsák hányszor mondták el az imádságot. Ezek nem csinálnak semmit önmagukban. Ugyanúgy kell őket értelmezni, mint az imákat. Persze a nyugati ember ezeket úgy értelmezi, mintha varázsigék lennének. De a mögöttes hit nélkül ezek is csak egyszerű mondatok. Az oldal inkább...érdekes mint komoly. Lehet hogy a készítők komolyan gondolták, de ez is csak egy nyugati átértelmezése az eredeti keleti vallási tanításoknak. Attól minden esetre senki sem fog elkárhozni, hogy kimond egy ilyen mondatot. Nincsenek benne sem isten, sem démonnevek. A források szerint Krishnának, vagy Vishnunak "szentelt" imádság. Krishna Vishnu emberi testet öltött formája. Vishnu a legfelsőbb istenség egyik megnyilvánulása, a fenntartó, életadó erőt testesíti meg. Nagyjából úgy értendő, mint ahogy Jézus, aki a testet öltött Istent személyesítette meg, egyszerre volt ember, önálló személy, és egyszerre volt Isten a maga teljességében. Krishna is egyfajta megváltó szerepét tölti be a hindu vallásban. Bár jóval korábbi a történet, mint a bibliai, a párhuzam elég könnyen felfedezhető.
13/28 A kérdező kommentje:
akkor azok a képek amik körbe vannak zárva ezekkel a szavakkal védenek a negatív energiáktól mert tegnap egész éjjel nem aludtam steresszes voltam vagy csak beképzeltem az egészet hogy a szellem hatott rám a negatív energiájával?
2015. júl. 29. 06:54
14/28 A kérdező kommentje:
volt olyan kép egy másik oldalon ami nem volt körbevéve.
2015. júl. 29. 06:56
15/28 anonim válasza:
Placebohatás. Vagy az sem. Ezeknek a képeknek csak akkor van rád hatásuk, ha hiszel bennük, vagy ha félsz tőlük. Ugyanilyen hatással lenne rád egy galamb képe is, ha azt gondolnád, hogy az egy gonosz teremtmény. A szöveg körülötte nem lényeges, amíg nem tudod mit jelent, és nem hiszed, hogy az az imádság bármi hatást kifejtene. Ezek vallási eredetű képek, és fogalmak. Ahogy egy feszületnek sincs hatása egy zulu törzsi vallású emberre, úgy ezeknek a képeknek sincs valódi hatása rád. Csak a saját félelmed, aggodalmad hatott rád.
16/28 A kérdező kommentje:
Ja értem akkor jó,akkor nem szált meg szellem engemet,csak a saját hülyeségem de az erősen. :) Viszont hiszek ezekben a dolgokban hogy pokol meg mennyország, lehet kicsit féltem a képtől, de nem is a képtől hanem szerintem attól hogy milyen hatása lehet.
2015. júl. 29. 08:02
17/28 A kérdező kommentje:
Biztos ami biztos többé fel nem megyek arra az oldalra az tuti,ilyen dolgok mindig neccesek ahol valaminek védenie kell mert vannak kiskapuk és kijátszák őket pl: aki démont idéz ott van védelem köre ami attól véd hogy elhagyhasd nem is a démontól. :)
2015. júl. 29. 08:06
18/28 A kérdező kommentje:
azért ne nézd meg a képet aszt írják csak 8%-ra van felrajzolva mert még ez is sok egy átlagembernek aki nem látó és tényleg sok.
2015. júl. 29. 08:08
19/28 A kérdező kommentje:
szubtilis energia erről van szó
2015. júl. 29. 08:09
20/28 A kérdező kommentje:
korlátoztuk, hogy leszűkítsük a szubtilis kép által kibocsájtott fekete energia okozta distress-t.
2015. júl. 29. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!