Van okom félni?
Figyelt kérdés
Szóval elég rossz napom volt, és semmi sem jött össze. Játszottam egy játékkal, és aki ellen játszottam (számomra) eléggé sértő dolgokat mondott. Amikor vége lett a játéknak szó szerint remegtem az idegtől, és hirtelen felindulásból a halálát kívántam mind neki, mind az anyjának, amit hangosan el is mondtam miközben a nicknevére gondoltam (miután csak azt tudtam ugyebár). Miután lenyugodtam a fejembe hatolt hogy valójában mit is tettem, és azonnal visszaszívtam, illetve hangosan is elmondtam hogy dehogy akarom a halálát se neki meg az anyjának se. Most attól félek, hogy ezek ellenére beteljesül, amit TÉNYLEG nem akarok, attól pedig egyenesen a hideg kiráz hogyha arra gondolok, hogy esetleg visszaszáll rám és anyámra. Van mitől félnem ?2015. júl. 19. 16:58
1/8 anonim válasza:
Ettől nincs, ha ilyen egyszerű lenne, akkor a lakosság régen kihalt volna. Én a helyedben attól tartanék, ha ilyen apróságokon ennyire felhúzod magad és ekkora dühvel éled ki, akkor abból komoly betegségeid lehetnek a közeljövőben, vagy akár már most.
3/8 anonim válasza:
Ha ez ennyire egyszerű lenne, akkor szerinted a politikusaink hányszor haltak volna már meg?
4/8 Duenna válasza:
Egy játék nem éri meg, hogy ennyire begurulj. Mi lesz, ha valami tényleg komoly dolog lesz? Leütöd a másikat ?
5/8 anonim válasza:
Ne félj nincs gáz , semmi sem fog velük történni , ez csak egy kirohanás volt részedről semmi egyéb , olyan mint ha valakinek azt mondanád megöllek . De tudod hogy úgy sem teszed meg
7/8 anonim válasza:
Mondj ki mindent, tombolj ki mindent magadból.
Ha utána megbocsátottál neki akkor nincs mitől tartanod. :)))
8/8 anonim válasza:
Nem kell semmitől sem félned...
Már volt olyan, hogy én is kívántam egyeseknek olyat, hogy inkább ne akard tudni. És még mindig él, valamint nekem sem esett bajom. :D (eddig legalábbis ^^")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!