Eddig 3x fordult elő velem. Sosem álmodtam még ilyeneket, de kezdek félni, hogy lehet-e valami jelentésük?
Tehát az első álmomban az egyik családtagomat megöltem.
A másik álmom olyan volt, mint egy számítógépes játék, tehát csak úgy nyerhettél, ha megölsz mindenkit. Végül nem nyertem, mert nem tudom hány ember megölése után engem is megöltek.
A harmadik álmom az pontosan a mai volt. Ezt inkább ne részletezzük. Maradjunk annyiban, hogy sosem keltem fel még sírva ezek előtt.
Ne aggódj, semmi jelentősége. Annyi történt, hogy sok hülyeséggek foglalkozol és tudattalan állapotban a tudatalattid tovább foglalkozik velük - azokkal a dolgokkal amik éber állapotban foglalkoztattak.
Tehát ha egy csomó érdemtelen marhaságot összemosol akkor mocsok lesz belőle. Ez történik a fejedben.
Ha csak szent tanításokkal foglalkoznál és meditálnál, akkor kitisztulna a fejed és nem lennének ilyen álmaid.
Mivel az álmaink a mindennapi tetteink és belső vívódásaink összemosott egyvelege, így aztán lehet ennek az álomnak semmi jelentősége nincs.
Kedves első válaszoló, csak azért mert sokan nem meditálnak és lesznek önmagukkal, a vágyaikkal és minden mással tisztában, összhangban még nem kell leüvölteni a fejüket.
Nyugodj meg, gondolod végig miért álmodhattad ezeket, és rá is jössz a válaszra hiszen a feltett kérdésedre a válasz benned van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!