Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mióta az eszemet tudom állandó...

Mióta az eszemet tudom állandóan deja-vu érzésem van. Néha pár perccel azelőttre meg tudom mondani mi fog történni. Mért van ez?

Figyelt kérdés

Az iskolában tanórákon folyton deja-vum van. Ezért néha aludni is szoktam. Még akkor is,ha nem vagyok álmos. 2012 nyarán kirándulni voltam az évfolyammal. Ugyanis megnyertünk egy pályázatot. De csak kb:.26-an mentünk el a 2 ofővel együtt. Mátraházán voltunk 3napig megmásztuk a mátrát is. A felfele utat végig futottam. És a tetején tudtam,hogy hol van a mókus etető. Lefelé menve másik útvonalon mentünk valamilyen Szent valaki forrás felé. És hiába volt idegen vezetőnk. Én akkor is tudtam hogy hova merre kell menni a forráshoz.

PEDIG ELŐTTE MÉG SOSE JÁRTAM SE A MÁTRÁN SE SEMMILYEN HEGYEN.

2015. júl. 10. 07:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
"A középső halántéklebeny ingerélése, azon belül is a személyes élmények és a környezetből származó információk feldolgozásáért is felelős terület, valamint a tipikusan az emlékezettel összekapcsolható agyterület ingerlése képes déja vu élményt kiváltani. Tehát, ha nagyobb az inger intenzitás ebben a régióban, ha több dolog történik benne egyszerre, valószínűbb a déja vu érzés felbukkanása is. Egyébként, olyan vizsgálat is akad, mely szerint azok, akik aránylag sok déja vu élményről számolnak be, az átlagnál kisebb a középső halántéklebennyel bírnak."
2015. júl. 13. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!