Milyen magiat csinalhatnak, hogy a kiszemeltem felfigyeljen ram? Joban vagyunk meg minden, de, hogy megtetszek neki es eselyt kapjak, hogy megszeretessem magam, smink, ruha nem eleg, valami kell.
"smink, ruha"
Szted miért shzar le?? XD
Nem gyanus???
Na akkor, legyen rajtad ruha, de csak sima mezei. Enyhe smink, ha egyebkent is hordassz. Legyetek ketten, ha joban vagytok ezt nem nehez elerni. Tedd a vallara az egyik kezed, hajtsd feloldalra a fejed, nezz a szemebe, es kerdezd meg:
- Volt olyan hetero ismerosod aki csak baratkozni akart az ellenkezo nemmel, es talalt is maganak valot?
Rovid gondolkozas utan valoszinunek tartom hogy felhozza a ti peldatokat, igy mehet a masodik kerdes.
- Alkalom adtan megkerdezned a par holgytagjat, mi errol a velemenye? - itt lehet felhuzott szemoldokkel kerdon ranezni...
30 éves nőként inkább legyél picit komolyabb, kérlek.
Nincs mágia, nincs csodamódszer, ráadásul senki, akinek legalább fél agya van, nem fog komolyan venni, ha ilyen butaságokkal foglalkozol.
Próbálkozz "hagyományos módszerekkel". Próbálj közelebb kerülni hozzá, jobban megismerni, jól érezni magad vele, és előbb-utóbb éreztetni vele, hogy többet akarsz. Vállald saját magad, magadért szeressen beléd, ne más miatt. Ha már most a kerülőutakat keresed, és nem vagy egyenes sem magaddal, sem vele, az nem jelent túl jót.
Szerelmi kötés.
Ha van valakije először tőle kell oldani.
Ilyenen ne aggódj a szerelmi kötés nem fosztja meg a szabad akaratától ez tévhit az csak egy lökés ugymond felerősíti az érzelmeket ha egyáltalán nem akar veled lenni ugyse lessz de nagyban megnöveli az esélyeidet.
Azt is elmondanám,hogy nem köt össze életetek végéig hogy nem tudtok szabadulni egymástól kb egy év a hatása és mint mondtam ha el akar menni elfog a szabad akaratot tiszteletben tartja.
Ha érdekel a dolog irj privátot.
Most tanulom ezt és mostlépek csak a haladó szintre ugyhogy ugymond kezdő vagyok bár egy élet is kevés a mágiát megtanulni szoval ki nem az de érted szerintem amit mondok.
Nem elég a smink?
Hát persze!
A sminkelés a másik átverése. A nő igyazi szépsége reggel ébredés után látszik.
.
30 éves létedre mágiában bízol.
A te dolgod...
Azért nem árt elgondolkodnod, míg te egy szál gyertya mellet, amúgy sötét szobában mágikus szövegeket mormolsz, ez idő alatt más nőismerőse beszélget vele mindkettejüket érdeklő témáról, közben felszabadultan, vidáman viselkedik.
Szerinted melyikőtöknek van nagyobb esélye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!