Ötletek? Tetszik nagyon ha egy csajnak van pár raszta tincse és inge stb. de hogyan tudnám ezeket párosítani? Mien smink áll jól ehhez?
Figyelt kérdés
Az eddigi stílusom nőies volt követtem a trendet (magasc. Szoknya ruha stb. szép smink) de meguntam mindezt és átváltanék valami másra!2015. jún. 12. 16:11
1/3 anonim válasza:
Néhány raszta tincs? Most csak egy része raszta? :ss
2/3 anonim válasza:
A néhány raszta tincs borzasztó igénytelen, ráadásul a többi hajad is folyamatosan hozzá fog csatlakozni. Egy osztálytársam csináltatta meg a tarkóján, és elég undorító volt, pedig szeretem a raszta hajat.
3/3 Mano Ka válasza:
a suliban en is latosbol ismertem egy csaj akinek csak 3-4 tincs volt be rasztazva es nagyon jol allt neki! magamban mindig arra gondoltam hogy milyhen jo lenne ha nekem is olyan hajam lenne :D szoval szerentem jol nez ki de erdekes lehet amikor fesulkodesre kerul e sor..mert ugyebar akkor kell vigyazz a rasztara es en ahogy igy elkebzelem akkor a rendes haj marmint az egyenes gyorsabban zsirosodna is (16L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!