Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A CIA, KGB, FBI is használja...

A CIA, KGB, FBI is használja a telepátiát és mágiát? Milyen céllal?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor olvastam neten, egykori CIA, KGB, FBI ügynökök szájából, hogy ezek a titkosszolgálatok használják viszon titkolják az ESP-t és a mágiát. Ezt ma egy újabb kiugrott ügynöktől olvastam http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__6.. az 5-ös hozzászólásból idézet "Nem hiszik el, hogy a CIA, FBI, KGB titkolja a mágiát. Titokban ezek a kormányügynökök sötét varázslatokat használnak ellenünk"

Egyrészt a kérdésem az lenne, hogy a mágia alatt a rontástételt kell érteni ? A KGB pl rontást tenne Obamára? Viszont a háttérhatalmak része Obama és a KGB is, azaz nem rájuk tesz rontást, akkor kikre? Ránk ? Az egyszeri emberekre is, hogy veszítsük el állásunk és legyünk öngyílkosok és ehhez hasonlók ? Mert a fekete mágia ezt tartalmazza.

Biztosan tudod, hogy a telepátiát használta mind a CIA mind pedig a KGB. Ha ilyen nagy szervezetek, ahol sok komoly ember dolgozik ezeket használja, bizonyára működik is ! Hihatalosan, a CIA felhagyott a telepátia használatával, de valószínűbb azért, mert túl egyértelmű volt hogy működik és el akarják titkolni előlünk.

Mi és mennyiben igaza ezekről a dolgokról ? (írhatnak titkosügynökök is választ, azt szívesen fogadom és nem adom tovább !)

2015. júl. 5. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Ebbe most beletaláltál, a Kecskebűvölők film pont erről szól:

[link]

Ebből a könyvből készült:

[link]

2015. júl. 5. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Kérdés megjelölése bemérésre és a kérdező likvidálására.

Kód: Pogácsa

Nyomokat eltakarítani, oldalt megszüntetni, a személyzet sosem létezett.

X

2015. júl. 5. 23:25
 3/10 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező, ne legyél már hülye mint a sátánisták. :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__6..

Tessék a #20 válasz ugyan attól a személytől:

"Úristen ezek tényleg nem normálisak.Most nézem ezt a Joy of Satan fórumot, és azon gondolkodom, hogy ezek most komolyan beveszik,amit ott olvasnak? Aszerint élnek? Az emberek ennyire buták lennének?"

......

Ha csinál is ilyet biztos nem fognak ide irkálni ezzel kapcsolatban.

2015. júl. 6. 00:28
 4/10 anonim ***** válasza:
12%

Sok mindent használnak, de ne álltalánosíts.

Nincs máiga. Nem létezik. Fizikai tudást használnak.

2015. júl. 6. 15:55
 5/10 anonim ***** válasza:
37%

Igen, így van! De mind ez semmi! A titkolózás olyan régre nyúlik vissza hogy el se hinnéd! Egyszer volt egy sötét mágus aki különleges mágikus erejének köszönhetően egyetlen csapással végzett hét emberrel. A tényeket a mai napig titkolják!! Meghamisítják azokat és mesének állítják be a történteket, pedig ez több száz éve történt!! Mindenre képesek hogy elrejtsék előlünk a valóságot!!!

Ne hagyjuk! Mindenki vegyen elő egy papírgalacsint és mozgassa szellemi energiával! Koncentrálj! Győzni fogunk! Előre a szellemi ööö...izéért!

2015. júl. 6. 22:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Ennyi szarságot....xd
2015. nov. 22. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:

''Titokban ezek a kormányügynökök sötét varázslatokat használnak ellenünk"

Na látod ezért jó a sötét varázslatok kivédése tanóra.

2016. febr. 8. 20:54
 8/10 anonim válasza:
Hali, kirúgott ügynök nem létezik. Ezt 'munkaerő kiszervezés'-nek hívják. Mint ilyet, a büdös életben nem látja senki élve. Ez az ürge inkább egy cirkuszt üzemeltet aminek ti vagytok az asszisztálói.
2016. márc. 4. 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam (már rég, de akkoriban megbízhatónak tartott forrásból), hogy Magyarországon is van ilyesmi, a kormány, ha mást nem is, de legalábbis kikéri a véleményüket bizonyos esetekben, igazából nem tudom. De simán elképzelhető, hogy a kérdésedre igen a válasz.
2016. ápr. 4. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kérdést, de a fő kérdésre igen a válasz. Ha jól tudom Crowley-t is alkalmazta a brit titkosügynökség egy ideig.

Amúgy nem rontásokra meg ilyesmikre használják, hanem információszerzésre pl eltűnt emberek, bűnözők keresésésre. Az ilyen képességekről tudni kell, h korlátozottak és annál több infóhoz tud hozzáférni az ember minél magasabb erkölcsi szinten áll. Aki igazán magas szinten van, nem fog kiadni bűnözőkről sem infót, mert nem akar beleszólni az életébe akkor sem ha ez a CIA-t pl segítené.

2016. máj. 17. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!